5 hyvää syytä valita LADON Ovi

02.07.2018

Ovimaailma tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja sisustajille, remontoijille ja rakentajille. Löydät varmasti hyviä ideoita ja tuotteita omaan tarpeeseesi. Ennen kuin valitset, anna meidän kertoa muutama tärkeä asia, miksi LADON Ovi ansaitsisi ovipaikan sinun kohteessasi. Pohdi näiden asioiden valossa, mitä ovelta haluat ja tee sitten päätös.

Erilaiset ovet ja tilanjakoratkaisut ovat kasvava trendi sisustusmaailmassa. Perusvalinnat tehdään yleensä tavallisen välioven ja liukuoven välillä. Erityisesti ladonoviratkaisut ovat nyt kuuminta hottia. Amerikkalaiset sisustusohjelmat rakentavat trendejä ja esimerkiksi Pinterestissä on paljon ladon ovi -ideoita, joita voit hakea hakusanalla barn door

Haluamme olla liukuovitoimittajien edelläkävijä, joten olemme trendejä ja asiakkaitamme kuunnellen kehittäneet LADON Ovi -liukuoviratkaisun mallistoomme. Se on yksinkertaisesti erilainen ja ainutlaatuinen ovi, joka tuo paljon mahdollisuuksia sisustukseen. Tässä sinulle päätöksesi tueksi viisi painavaa syytä, miksi LADON Ovi sinunkin kotiisi paras vaihtoehto.

 

  1. Mukautuu erilaisiin tyyleihin

LADON Oven design on yksinkertaisen tyylikäs, nykyaikainen ja rustiikkinen väliovivaihtoehto. Mallistostamme löytyy erilaisia ovimalleja eri sisustustyyleihin. Haet sitten modernia, maalaisromanttista tai vaikkapa skandinaavista tyyliä sisustukseen, LADON Ovi taipuu niihin kaikkiin. Saat juuri sinun näköisesi lopputuloksen.

  1. Käytännöllinen oviratkaisu

Liukuoviratkaisu on usein käytännöllisempi vaihtoehto kuin väliovi. Se säästää ennen kaikkea tilaa. LADON Ovi toimii ovena, tilojen jakajana, seinään upotettujen komeroiden liukuovena tai vaikkapa valeovena olohuoneen seinällä. Se mukautuu moneen tehtävään – vain mielikuvitus on rajana. Valikoimastamme löydät erilaisia ovikokoja ja mekanismeja, joilla voit rakentaa oman kokonaisuutesi.

  1. Puu tuo lämpöä

Puumateriaali on nyt todella trendikäs ja sillä leikitellään paljon sisustuksissa. Puu tuo tilaan lämpöä, luonnollisuutta ja se parantaa viihtyisyyttä monella tasolla. LADON Ovi -mallistosta löytyy Käsittelemätön Uuden-Seelannin aito mäntypuuovi sekä kotimaisesta kuusesta tehty malli, jotka voi tuunata haluamakseen. Jos sinulla on käytössä vanhaa latolautaa tai muuta upeaa materiaalia, voit hyödyntää sen LADON Ovessa ostamalla pelkän kiskomekanismin.

  1. Laadukas ja kestävä

Liukuovien valinnassa kannattaa ottaa aina huomioon laatutekijät. Haluathan oven säilyvän käytössä pitkään? LADON Oven kohdalla olemme kiinnittäneet paljon huomiota tähän asiaan. Oikein käytettynä ovi pitää pintansa, sillä se ei taivu eikä halkeile. Myös LADON Oven rouhean jämäkät liukuovimekanismit ovat taattua laatua, jokaista mutteria myöten. Ne kestävät ja liukuvat ilman narinoita, hidastinmekanismilla varustettuna. Selkeillä asennusohjeillamme vältät perinteiset sudenkuopat asennuksessa. Kannattaa lukea myös tärkeimmät asennusvinkit blogistamme.

  1. Näyttävä yksityiskohta

Ennen kaikkea LADON Ovi tuo sisustukseen silmiinpistävää omaleimaisuutta. Se on näyttävä yksityiskohta, jollaista ei löydy joka kodista. Käsittelemättömästä ovesta voit taiteilla vielä enemmän omaa persoonallisuuttasi huokuvan taideteoksen. LADON Ovella luot kotiisi arvokkuutta ja tyylikkyyttä, jota tavallisella valkoisella väliovella, et missään nimessä saavuta.

 

Tutustu LADON Ovi -mallistoon tarkemmin verkkokaupassamme. Lisää LADON Ovesta voit lukea täältä.

Tiesitkö, että voit saada LADON Oven ilmaisella kotiinkuljetuksella? (Arvo 39€). Lue lisää tästä!


Kuvassa messukohde Porin Asuntomessuilla (Talo Luvia, kohde 11). Kohteessa rajattu upeasti kaksi isoa tilaa tuplaovilla. Ovet ovat 914mm käsittelemättömiä LADON Ovia, jotka on maalattu sisustukseen sopivalla sävyllä.