Ajatonta kauneutta ja kestävyyttä

Kaapistot hankitaan koteihin kestämään aikaa palvelemaan säilytystarpeita vuosikymmeniksi. Ajattomat ratkaisut säilytysasioissa on todettu olevan käytössä niitä kaikista pitkäikäisimpiä. Trendejä tulee ja menee, mutta kestosuosikit pitävät pintansa.
02.03.2020

Ajattomuus ja kestävyys ovat Mirror Linen asiakkaille tärkeitä ominaisuuksia säilytysjärjestelmää hankittaessa. Rauhallinen yleisilme ja osaksi kodin sisustusta upotetut säilytysjärjestelmät pitävät pintansa vuodesta toiseen.

Järjestystä konmarilla

Uusina tuulina säilytysratkaisujen ja kaapistojen maailmaan on rantautunut mielenkiintoinen järjestyksen filosofia, konmaritus. Japanilaisen ammattijärjestäjän Marie Kondon lanseeraama konmari-menetelmä sopii hyvin suomalaiseen kotiin ja mielenlaatuun. Tavarapaljouden ja hamstraamisen tilalle tullut konmaritus perustuu karsimiseen ja minimalistisuuteen.

Mirror Linen mallistojen säilytysratkaisut suorastaan kutsuvat konmarittamaan ja luomaan järjestystä. Loppuun asti suunnitellut ja käytännölliset säilytysjärjestelmät takaavat tavaroille niille kuuluvat paikat ja auttavat järjestyksen ylläpitämistä. Karsittu ja siisti ilme on taattu kun kokonaisuus viimeistellään eleettömillä ja tyylikkäillä peilipintaisilla liukuovilla.

liukuovikomero

Luonnonmukaisuus ja valkoinen sisustus kestosuosikkeja

Sisustustrendeissä kodit näyttäytyvät edelleen luonnonläheisinä linnakkeina luonnonmukaisine värisävyineen.  Puu näkyy vahvasti kalusteissa, sekä tumman että vaalean sävyisinä. Pehmeät luonnolliset materiaalit, kuten sametti ja nahka kasvattavat suosiotaan ja kodista pyritään rakentamaan yhä enemmän kotoisa, viihtymiseen ja rentoutumiseen tarkoitettu linnake.

Puhtaanvalkoinen sisustustyyli pitää edelleen pintansa, vaikka sävyissä selkeästi ollaan edelleen menossa murrettuihin sävyihin. Kestosuosikkeja Mirror Linen toteutuksissa ovat edelleen valkoisesta levystä, lasista sekä kirkkaasta peilistä tehdyt säilytysratkaisut. Nämä materiaalit sopivat todistetusti moneen ympäristöön ja luovat skandinaaviseen ja moderniin makuun sopivaa pelkistettyä ja minimalistista ilmettä. Tällä hetkellä valkoiset ja mustat kehykset ovat erittäin suosittuja, vaikkakin hopea pitää edelleen pintansa!

Vanha tuttu vaatehuone

Vaatehuone jatkaa voittokulkuaan vuodesta toiseen. Asuntoihin halutaan reilummin säilytystilaa vaatteille ja parhaimmillaan sitä tarjoaa pukeutumistila, jossa vaatteet ovat käden ulottuvilla. Mielenkiintoinen suuntaus on vaatehuoneiden rakentaminen asuntoon entisen saunan tilalle tai se, että uuteen asuntoon onkin saunan sijaan haluttu rakentaa vaatehuone. Esimerkiksi uusissa kerrostaloissa yhteiset saunatilat voivat olla riittävät asukkaille ja he kokevat, että mieluummin hyödyntävät omalta saunalta säästyneen tilan vaatehuoneena. Vastaavasti säästynyt neliömäärä tarjoaa enemmän tilaa kotiin ja elämiseen.

Säilytysratkaisuissa käyttäjien mukaan yksittäisiä trendejä tärkeämpänä asiana nähdään muunneltavuus ja säilytyskalusteiden pitkäikäisyys. Me Mirror Linellä olemme samaa mieltä, että räätälöimällä kaluste juuri käyttäjän tarpeisiin, tilankäyttö sekä säilytysjärjestelmän arvo ja käyttöikä voidaan maksimoida.

Joko sinulla on ajaton, kestävä ja juuri tarpeisiisi sopiva kaapisto?

Tutustu kaapistovalikoimaamme täällä »