Asuntomessujen tunnelmia Kouvola 2019

24.07.2019

Vierailimme Asuntomessuilla Kouvolassa messujen ensimmäisenä maanantaina. Oli kiva nähdä paikalla heti paljon väkeä! Jonottamaankin siis pääsi, mutta ainakin aamupäivästä taloissa oli vielä hyvin tilaa kiertää. Osan kohteista kuvasaldo jäi kuitenkin vähäiseksi nimenomaan väkimäärän takia. Parhaita paloja jaoteltuna tässä kuvien kera, olkaapa hyvä!

Värien käyttö

Aina sama juttu, mutta kyllä se edelleen ilahduttaa kun värejä ja materiaaleja käytetään rohkeasti! Pehmeät samettiset tummanpuhuvat vihreät ja siniset -sävyt sekä toisaalta hempeät pastelliset ja luonnolliset vaaleat beiget. Ilahduttavan vähän valkoista, mutta toisaalta sopivasti mustaa!

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Erityispisteet sisustuksesta menevät upeille vanhuksille suunnatuille kohteille joiden väriloistoa löytyy alta. Pioneeripuistoon oli rakennettu näiden tilojen lisäksi erilaisia yhteiskäyttötiloja näiden asuntojen asukkaille. Ylipäätään asuntomessuilta on pitkään puuttunut vanhuksille suunnatut tyylikkäät ratkaisut, jotka varmasti löytävät kohdeyleisönsä.

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Upeat vaatehuoneet

Yllättävänkin vähän kauniita vaatehuoneita tuli bongattua, mutta ne ovatkin asunnoissa usein niin, että messuvierailla ei ole niihin pääsyä. Erityisesti uusien talojen master bedroomit saavat usein tavallisten kaapistojen sijaan vaatehuoneen. Pientä luksusta arkeen, ehdottomasti jatkoon!

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Musta tehostevärinä

Toimii erityisesti yhdistettynä kirkkaaseen lasiin tai peiliin. Ensimmäisessä kuvassa yhdistetty upeasti myös nyt erittäin suosittu pelkistetty avonaulakko ja silti iso ja tilava liukuovikaapisto.

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Luonnonmateriaalit makuuhuoneessa

Pehmeä pellava petivaatteissa ja puupinnat tuovat lempeää harmoniaa makuuhuoneisiin. Värimaailma monessa kohteessa maanläheinen. Makramee bongattu yllättäen vain yhdestä kohteesta!

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Rohkeat tapetit

Värimaailman laajeneva käyttö näkyy tekstiilien lisäksi enenevissä määrin myös seinillä! Upeat isot valokuvat ja graafiset kauniit kuviot olivat selkeästi lisääntyneet. Erityisesti tummanpuhuvina, jolloin kuvio vielä entuudestaan korostuu.

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Bonukset

#trashdesign , valitettavasti vain yksi kohde jossa erityisesti oli tuotu esiin kierrätystä ja uusiokäyttöä.

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

Heinät sisustuksessa , muutama tarkkaan harkittu detalji ja värien harmonia <3

Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola Asuntomessut Kouvola

 

Tämän vuoden messut Kouvolassa ovat aivan upealla paikalla ja tapahtuma on hyvin järjestetty pysäköintien ja kuljetuksien osalta. Pieni moitteen sana lähtee sille, miten vähäistä omakotitalojen määrää oli messuluettelossa kompensoitu kaikille oheiskohteilla, jotka muilla messuilla ovat jääneet ilman numerointia. Nyt kohteina olivat muun muassa vanhasta ruumishuoneesta löytyvä esitys tiilenhistoriasta sekä pari muutakin näyttelyä. Nimenomaan TALOJA katsomaan tulleelle kävijälle nämä olivat pienoinen pettymys.

Älkääkö huoliko, messuilla riittää nähtävää vielä näidenkin kuvien jälkeen!

-Laura

Linkki asuntomessujen sivuille!