Asuntomessut Porissa 2018

03.07.2018

Vuoden 2018 yksi odotetuimmista rakennus- ja sisustusalan tapahtumista alkaa taas olla lähellä. Tämän vuoden asuntomessut järjestetään merenrantakaupunki Porissa 6.7-5.8. Asuntomessujen rantautuessa meidän lähelle, halusimme tottakai olla messuilla esillä mahdollisimman ISOSTI.  Tuotteitamme on esillä tänä vuonna neljässä kohteessa, laajalla skaalalla koko tuoteperheestämme. Asuntomessut keräävät vuosittain noin 130 000 kävijää, joten sitä voidaan pitää yhtenä suurimmista rakennus- ja sisustusalan tapahtumista. Messuilla esitellään kävijöille rakennusalan uusimpia trendejä ja innovaatioita ja ne ovatkin oiva paikka hakea inspiraatiota ja ideoita omiin rakennus- tai remontointi projekteihin.

Liukuovien ja säilytysjärjestelmien trendi on tämän vuoden messuilla valoisuus, avaruus ja selkeät linjat. Lattiasta kattoon asti ylettyvät liukuovet tekevät vaikutuksen katsojaan. Ne eivät ainoastaan ole näyttäviä, vaan myös tehokkaita tilansäästäjiä. Kun koko käytössä oleva potentiaali otetaan käyttöön, saadaan maksimoitua käytössä oleva säilytystila. Asuntomessujen erinomaisena hienoutena pidän sitä, että nämä esillä olevat tuotteet, eivät ole vain hienoja esittelykappaleita, jotka on kannettu näytillä messuja varten. Nämä esillä olevat tuotteet ovat niitä tuotteita, mitä ihmiset oikeasti asuntoihinsa valitsevat. Voidaankin siis rehellisesti sanoa se fakta, että asuntomessut esittävät sen todellisen sisustamisen ja rakentamisen nykytilan, verrattuna erilaisiin sisustus- ja rakennusmessuihin.

Asuntomessujen sisältöön, esillä oleviin ideoihin ja toteutuksiin, sekä myös tuotteisiin pääsee parhaiten tutustumaan vierailemalla asuntomessuilla. Käykäämme kuitenkin tässä blogikirjoituksessa läpi kohteet, joista meidän tuotteitamme voit bongata. ( VINK! Mikäli sinulla ei ole vielä lippuja messuille, ehdit vielä osallistua Instagram lippuarvontaamme!)

Kohde 11. Talo Luvia

 

Talo Luviasta povataan yhtä messujen vetonaulaa ja kyseisessä kohteessa on oikeutetusti esillä uutuustuotteemme LADON Ovi. Tumman ulkokuoren sisältä paljastuu valoisa ja avara puutalo. Tuotteemme löytyvät talosta paraatipaikalta, päämakuuhuoneen ja olohuoneen välissä tilanjakajana. Tämä harmooninen kokonaisuus on toteutettu maalaamalla käsittelemätön LADON Ovi haluttuun väriin. Kohteen tuotteet on huomioitu mediassa esim. TM-Rakennusmaailman ja Asumisenextra -lehtien toimesta.

Kohteen sisustuksesta vastaa jälleenmyyjämme Veken Kaluste. Veken Kaluste on yksi kotimaisen huonekaluverkkokaupan edelläkävijöistä ja osoitus siitä, miten rohkealla työllä ja uusiutumisella on Suomalaisella huonekaluliikkeellä loistava tulevaisuus.

Kohde 27b. Solid House Kodit

Loft-tyylinen, moderni, rohkea paritalokoti messujen parhaalla paikalla. Vain kivenheiton päässä virtaavasta Kokemäenjoesta, valoisine ja suurine ikkunoineen saa katsojan lumoutumaan.
Tuotteemme ottavat vieraat vastaan heti asunnon eteisessä. Jykevä liukuovikaapisto kätkee taaksensa käytännöllisen eteiskaapiston. Liukuovikaapisto pitää eteisen järjestyksessä, ja höyhenenkevyesti liukuvat alumiinikehysovet on tietenkin viimeistelty soft-close hidastimilla. Ovissa harmaa peili luo tilan tuntua, antaen sille pienen ripauksen arvokkuutta.

Sama johdonmukainen tyyli jatkuu koko kiinteistössä. Makuuhuoneiden säilytysjärjestelmät ovat nekin taattua Mirror Line laatua. Kolmannen makuuhuoneen toteutus on näyttävä. Toteutuksessa yhdistyy lasin kiiltävä pinta, yhdessä sen läpikuultavan ulkonäön kanssa. Makuuhuoneeseen kuljetaan upeiden tilanjako-ovien kautta, ja lämminhenkinen, luonnon väreillä sisustettu makuuhuone ottaa lämpimästi vastaan tulijansa. Tämän huoneen liukuovikaapisto, kuten myös tilanjako-ovet on toteutettu opaalilaminoidulla turvalasilla. Opaalilaminoitu lasi on hieman erilainen, mutta näyttävä valinta. Myös keittiöstä löytyvät kätevät mustat vitriinilasiovemme, tsekkaa nekin! Erityisesti tutustumisen arvoinen kohde, joka on toteutettu yhteistyössä jälleenmyyjämme Euro Keittiöiden kanssa.

Kohde 32. Villa Hohde

 

 

 

 

 

 

 

Villa Hohde on moderni ja älykäs lapsiperheen puutalo. Yksikerroksinen koti on suunniteltu täysin rakentajien omien haaveiden ja toiveiden pohjalta palvelemaan muuttuvissa elämäntilanteissa. Suunnittelussa ja sisustuksessa on kiinnitetty huomiota kauneuteen, ajattomuuteen ja laatuun sekä automaation tuomaan helppouteen. Villa Hohteessa on rohkeasti leikitty näyttävillä tapeteilla ja efektiseinillä. Kun kohde saa sinut ensinäkemällä sanomaan ”WAU” tietää rakennuttaja sen, ettei heidän rohkeat valinnat ole menneet hukkaan. Tämä kohde jää ehdottomasti katsojan mieleen. Upeasti efektimaalattu olohuone, jossa on koko ulkoseinustan avautuvat liukuovet, tekevät myös vaikutuksen katsojaan. Tuotteemme löytyvät kohteen makuuhuoneesta ja eteisestä. Makuuhuoneessa kaapistomme rauhoittaa tilaa, olemalla levollisen tyyni. Tässä tilassa upea seinätapetti saa viedä sen huomion, mikä sille kuuluu. Kaapistomme tietää arvonsa, eikä sen tarvitse nostaa itseään sieltä esille. Tuotteidemme monimuotoisuus tulee loistavasti asuntomessuilla esille. Tuotteemme voivat olla joko tilan katseenvangitsijoita tai tarkkaan mietitty yksityiskohta, joka ei turhaan nouse liikaa esille. Tässä kohteessa nämä kaksi ääripäätä vielä kohtaavat. Eteisen tyylikästä kokonaisuutta koko kolmen metrin matkalta ei voi olla huomaamatta. Kaapistossa olevat leveät teräskehysovet on viimeistelty soft-close hidastimilla. Pieni ominaisuus liukuovissa, joka nostaa tuotteen uudelle tasolle. Ripaus luksusta arkeen.

Käy lukemassa Villa Hohteen blogista, miten he kokivat yhteistyön Mirror Linen kanssa. 

Kohde 33. Villa Vaski

 

Villa Vaski on suunniteltu rakentajan omien piirustusten pohjalta, juuri rakentajan perheen toiveet huomioon ottaen. Erityistä kohteessa on talon sijoittelu tontille niin, että pihaa jää mahdollisimman paljon käyttöön ja samalla päästään nauttimaan myös jokimaisemasta. Ikkunat ovat tämän talon taulut. Tässä kohteessa luonto on ihanasti läsnä, vaikka ”kaupunkikodiksi” tämä onkin rakennettu . Villa Vaskesta tuotteitamme ei voi olla huomaamatta. Eteisen liukuovikaapisto mustilla kehyksillä on upea ja trendikäs ilmestys. Ovien jakolistat kehystävät tuotteen luoden sille ilmettä. Kapeaan käytävään kirkas peili tuo lisää valoisuutta ja tilan tuntua. Lastenhuoneet ja makuuhuoneet ovat myös varustettu kaapistoillamme. Kaiken kruunaa vaatehuoneen yli kolmemetrinen kaapisto, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ylellinen vaatehuone ei ole enää vain Hollywood -tähtien etuoikeus, vaan se on mahdollista myös sinulle. Kirsikkana kakun päällä, löytyy tilanjako-ovet, jotka on toteutettu kestosuosikillamme hopeisella Alumiini Mini kehyksellä ja kirkkaalla peilillä. Tämä tuote on toteutettu yhteistyössä jälleenmyyjämme Porin Vaihtokalusteen kanssa.

Mikä näistä kohteista on sinun suosikkisi? Mitä muuten odotat näkeväsi tämän vuoden Asuntomessuilla?