Betoni tuo sisustukseen ilmettä

Betonin pintamuodot ja struktuuri on kiehtova yhdistelmä raakaa pintaa ja viimeisteltyä jälkeä.
24.04.2019

Rajua särmäkkyyttä vai kovaa ilmettä?

Betoni on yleinen rakennusmateriaali, joka sisätiloissa on totuttu usein peittämään muilla materiaaleilla. Täysin suotta, sillä betoniset yksityiskohdat antavat huoneelle ripauksen särmää ja ilmettä. Betonin käyttö sisustuksessa nousi pinnalle LOFT -asuntojen trendien myötä. Nykyään betonisia pintoja on jo nähtävillä esimerkiksi julkisissa rakennuksissa kuten virastoissa, kouluissa, kirjastoissa, toimisto- ja liikerakennuksissa.

Betonin käyttö on lisääntynyt myös asuinrakennuksissa, joissa betonisia pintoja hyödynnetään lattioissa, seinä- ja kattopinnoissa sekä kalusteissa. Betonisia sisustusesineitä on myös alkanut näkymään sisustuslehtien sivuilla. Betoni on värisävyltään kauniin harmaa ja sen näyttävä pinta tuo kotiin ripauksen teollista ilmettä. Nyt betonilla somistetaan sisätiloja! Betoni täydentää tyylikkäästi muuta sisustusta. Betonin pintamuodot ja struktuuri on kiehtova yhdistelmä raakaa pintaa ja viimeisteltyä jälkeä.

Nyt kaapistoihin ja liukuoviin saatavilla Betoni -kalustelevy

 

 

 

 

 

 

 

Betoni kalustelevy on liukuovien lasipintoihin verrattuna erittäin edullinen materiaali. Komeroiden ja kaappien rungoissa sen neliöhinta on vain muutamia euroja normaalia valkoista levyä kalliimpi. Betoni -levy löytyy valikoimastamme 16mm paksuisena. Sitä voidaan käyttää muiden kalustelevyjemme tapaan; liukuovissa ja tilanjako-ovissa levynä, kaapistoissa runkomateriaalina tai vaikka tv-tasoissa kansilevynä.

Minkälaisiin väreihin betoni sopii? Tässä mallikuvassa yhdistetty betonilevyyn grafiitti, musta ja hiekka kehystä. Kaksi ensimmäistä kehystä korostaisi levyn teollista tuntua, hiekkakehys hieman toisi ylellisyyttä yhdistelmään.

 

 

 

Jos haluat fiilistellä sävyä kotonasi, voit tilata kauttamme mallipalat, joiden hinnan hyvitämme sinulle tilausta tehdessäsi.

Levy löytyy livenä jo myös useimpien jälleenmyyjiemme luota!