Esittelyssä kenkätelineiden kuningas, BUUTSI kenkäteline

28.05.2018

Kenkätelineiden kuningas: BUUTSI kenkäteline

Jos asetetaan mittakaavaan tuotteita kenkämaailmassa, olisivat Amerikkalaistyyliset bootsit kenkien kuninkaita. Niissä on asennetta, röyhkeyttä ja rohkeutta, tyyliä unohtamatta. Samat ominaisuudet yhdistyvät tässä tuotteessa. Vaikka jokainen kenkätelineemme on suunniteltu olemaan tehokas tilankäyttäjä, BUUTSI kenkäteline menee tässäkin ominaisuudessa äärimmäisyyksiin.

Tähän kenkätelineeseen mahtuu jopa 24 PARIA lasten kenkiä!

Tämän tuotteen ulkonäkö on linjakas ja ryhdikäs. Se henkii skandinaavista rauhallista tyyliä, joka saa inspiraationsa puhtaasta luonnosta, talvisesta peltomaisemasta ja kontrastista tumman ja vaalean kesken.

Kolmen etulevyllä varustetun kenkäritilän kevyt mekanismi tuo kengät lähellesi vaivatta. Alumiininen kahva on helppokäyttöinen, ja niin sanotun upotusasennuksen ansiosta tilaa säästävä. Kengät asetetaan telineeseen kahteen riviin, laatikon avatessa näet ne yhdellä silmäyksellä vaivatta. Telineeseen mahtuvat n. 20-25cm korkeat varrelliset kengät, riippuen kengän koosta.

Telineen mitat: Leveys 80,4 x Korkeus 108,7 x Syvyys 48,5 cm. Lisää materiaalitietoja täältä!

Eteistilat ovat asunnoissa vähiten huomiota saava osa-alue. Kyseiseen tilaan ei uhrata uudisrakentamisenkaan puolella paljoa resursseja ja tiloja, vaan jos jostain tarvitsee nipistää, on eteinen usein ensimmäisten joukossa se, joka menettää neliöitään.

Eteinen on kuitenkin ensimmäinen kohde, jonka vieraasi näkevät tullessaan kylään. Kumman vaikutelman sinä haluaisit vieraillesi antaa?

Suuri muutos, pienellä vaivalla.

Oman kenkätelineesi löydät täältä.

Kaikki kenkätelineet toimitetaan valmiiksi kasattuina.