Esittelyssä Mirror Line –jälleenmyyjä: PM Kaluste – kokonaisvaltaista palvelua Akaalla

18.12.2017

PM Kaluste Oy on Akaalla toimiva kiintokalustetoimittaja, jonka valikoimiin kuuluvat keittiö- ja wc-kalusteiden lisäksi erilaiset komeroratkaisut ja liukuovet. Vuonna 2002 perustetun PM Kalusteen toiminta-alueena on Akaa ympäristöseutuineen.

PM Kalusteen yrittäjä Pekka Salminen, kuinka kauan yrityksenne on ollut Mirror Linen jälleenmyyjänä?

”Olemme myyneet Mirror Linen komeroita ja liukuvia yli 12 vuotta. Yhteistyö Mirror Linen kanssa alkoi melko pian PM Kalusteen perustamisen jälkeen ja on jatkunut sujuvana edelleen”, Salminen kertoo.

 

Suunnittelutyökalu myynnin tukena

Mirror Linen jälleenmyyjilleen toimittamat materiaalinäytteet ja suunnitteluohjelma tukevat myyntityötä.

”Myymälässämme on nähtävänä Mirror Linen komerojen malliryhmä, ovimateriaalien selausteline sekä kehyssetti kaikkine vaihtoehtoineen”, Pekka Salminen kertoo.

”Tällä alalla kilpailu on kovaa. Mirror Linen tuotteita on siinä mielessä helpompi myydä, kun käytössä on Mirror Linen suunnitteluohjelma, jolla piirretään komero asiakkaan antamien mittojen mukaan ja tulostetaan suunnitelma nähtäväksi. Asiakkaalle on tärkeä päästä näkemään valmis konkreettinen suunnitelma kuvineen ja hintoineen ennen ostopäätöstä”, Salminen summaa.

Mirror Linellä toimitusajat ovat kohtuullisia; tilausajankohdasta riippuen viikosta kahteen viikkoon.

”Mirror Linen oma jakelukalusto takaa sen, että valmistajan autoilla tuotu tavara on ehjää”, Pekka Salminen sanoo.

”Viimeksi meiltä lähti asiakkaalle mittojen mukaan tehty Mirror Linen eteiskomero vaatetangolla”, Salminen kertoo ja jatkaa: ”Lisätarvikkeista ehkä eniten menee koreja ja sisälaatikoita”.

 

Kotimaiset laatutuotteet kokonaistoimituksena

”Tuotteiden alkuperämaata kysytään usein ja voimme kertoa asiakkaille, että Mirror Linen komerot ja liukuovet tehdään Suomessa”, Salminen sanoo.

Pekka Salmisen mukaan Mirror Linen tasokkaat tuotteet tukevat hyvin muuta myymälän tarjontaa. Mittatilaustoimitus on Salmisen mukaan Mirror Linen tuotteiden ehdoton etu.

”On hyvä asia, että asiakas saa komerot ja kaapistot juuri oman kotinsa mitoilla. Muita kiitettäviä ominaisuuksia ovat tuotteiden korkea laatu ja pikaiset toimitusajat”, Salminen listaa.

”Yleensä asiakas tulee meille mitat mukanaan ja materiaalit valitaan myymälässä olevien mallien perusteella. Näiden pohjalta tehdään suunnitteluohjelmalla kuvat ja tarjous pystytään antamaan saman tien. Kun Mirror Linen tehtaalta saapuu lähetys, käymme kuljettamassa ja asentamassa kaapiston asiakkaalle”, Salminen kuvailee Mirror Linen tuotteiden toimitusketjua.

Yhteistyö Mirror Linen ja jälleenmyyjän välillä on hyvin sujuvaa.

 

”Mirror Linen kaapistojen suunnitteluohjelma helpottaa myyntityötä, asiakaspalvelua ja myös tavaran tilausta tehtaalta. Ja kun olen soittanut Mirror Linelle saadakseni apua tiukkoihin toimitusaikoihin, niin he aina pyrkivät joustamaan”, Salminen kertoo.

”Pyrimme toimittamaan aina kokonaisvaltaisen paketin suunnittelusta asennukseen. Asiakas saa kaapiston avaimet käteen -toimituksena eikä hänen tarvitse itse rakentaa palikoista”, yrittäjä Pekka Salminen kuvailee PM Kalusteen kokonaispalvelua Mirror Linen jälleenmyyjänä.

 

 

 

Ota yhteyttä PM Kalusteeseen

PM Kalusteen verkkosivut

Seuraa PM Kalustetta Facebookissa