Esittelyssä nerokas kaksoiskehyksemme TWIN

Tuplakehys, tuplasti mahdollisuuksia!
05.04.2019

Uusin alumiinikehyksemme TWIN pitää sisällänsä nerokkaan ominaisuuden. Twin alumiinikehys on niin kutsuttu ”kaksoiskehys” jossa asiakkaalla on valittavana kaksi eri ulkonäkövaihtoehtoa.

Twin kehyksessä kuluttajalla on valittavissa 2mm tai 9mm paksu otepinta / vedinosa. Profiilin ”pykällys” tekee liukuovesta helposti avattavan ja liikuteltavan ja silti sen muotoilu on modernin tyylikäs.

Twin kaksoiskehys suunniteltiin alunpitäen isoihin rakennusprojekteihin sopivaksi, jossa asiakkaille haluttiin tarjota modernia ja pelkistettyä alumiinikehystä. Projekteista saadun loistavan palautteen rohkaisemana, päätimme tuoda kehyksen myös normaalin kuluttajan saataville. Tuote esiteltiin suurelle yleisölle vuoden 2018 HABITARE messuilla.

Twin alumiinikehys on kotimaista kestävää ja laadukasta alumiinia. Ovi on aina varustettu pehmeästi ja lähes äänettömästi liukuvalla pyörästöllä. Liukuovemme pyörästö on suojatussa rakenteessa oleva laakeroitu pyörästö, jota ei siis tarvitse öljytä tai rasvata. Huoltamiseksi riittää alakiskon imurointi tarpeen vaatiessa. 

Liukuoviemme pyörästöllä on 10 vuoden takuu. Pyörästön laadusta osoituksena myös se, että samaa pyörästöä käytetään ulkotiloissa terassilasituksissamme Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Twin tuplakehysoven kruunaa tottakai, lisävarusteena saatavilla olevat soft-close hidastimet! Pieni ripaus luksusta arkeen.

Twin alumiinikehysoveen on saatavilla kaikki lasi ja levymateriaalimme tämän lisäksi kehyksellä onnistuvat 2-puoleiset tilanjako-ovet täysin ongelmitta.

Tilaa itsellesi omat mallipalat TWIN kehyksestä, tästä linkistä! Hyvitämme mallipalojen hinnan tilausta tehdessäsi.

Twin kehys

Twin alumiinikehysovet saat normaalina alakantoisena liukuovena, mutta nyt myös yläkantoisena, täysin ilman alakiskoa!

Twin alumiinikehys on saatavilla tyylikkäänä kolmessa eri värissä. Hopeisena, valkoisena ja mustana! Monikäyttöinen kehys, on entistä monikäyttöisempi. Toimitusaika tilauksesta noin 1-2 viikkoa.

Pyydä tarjous omalle liukuovikokonaisuudellesi!