Esittelyssä uutuustuotteemme – LADON Ovi

19.03.2018

LADON Ovi

Mirror Linen design-uutuus suomalaisiin koteihin – LADON Ovi

Säilytysjärjestelmistä ja liukuovikaapistoistaan tunnettu Mirror Line on lanseerannut Suomen sisustusmarkkinoilla ennennäkemättömän sisustusoven, jonka design on tuttu suomalaisesta maaseutumaisemasta. Pyörästöllä varustettu liukuovi on rouhea ja rohkea sisustuselementti moderniin interiööriin.

Mirror Linen uutuus, LADON Ovi, on heinäladoissa käytettävistä teollisuusovista vaikutteensa saanut sisustusovimallisto. Näyttävillä mattamustilla pyörästömekanismeilla varustettu LADON Ovi liukuu tyylikkäästi metallikiskoilla sekä sulkeutuu pehmeästi soft close –mekanismin ansiosta.

Erilaiset teollisuusovet ovat näyttäytyneet kansainvälisten sisustustrendien rohkeissa tilaratkaisuissa jo parin vuoden ajan. Mirror Line on edelläkävijänä päättänyt tuoda tämän ajattoman klassikon nyt suomalaisten sisustajien ulottuville.

Tiesitkö, että voit saada LADON Oven ilmaisella kotiinkuljetuksella? (Arvo 39€). Lue lisää tästä!

 

Paljon malleja ja värejä – myös DIY-ovi

Ladon Ovi värivaihtoehdot

 

LADON Ovi -mallistossa on huomioitu modernin interiöörin vaatimukset. Muotoilultaan rohkea liukuovi on paras ratkaisu tilankäytöltään haastaviin sisustuskohteisiin, joihin perinteinen avautuva saranaovi ei sovellu. Malliston monipuolisuuden vuoksi LADON Ovi istuu niin romanttiseen, klassiseen, moderniin kuin teolliseenkin sisustuskokonaisuuteen.

Runsaiden koko- ja värivaihtoehtojen LADON Ovi-mallistoon kuuluu myös käsittelemätön mäntypintainen DIY-malli, jonka sisustaja voi pintakäsitellä, petsata, maalata, koristella tai pinnoittaa haluamaansa tapaan. LADON Ovi on helppo asentaa niin olohuoneen katseenvangitsijaksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon.

Rohkean sisustajan LADON Ovi – Ovi toiseen maailmaan

  • Ensiluokkainen ja kaunis design-liukuovi rustiikkisella kiskomekanismilla.
  • 4 värivaihtoehtoa: Valkoinen, Kaskisavu, Hiekkakivi ja Käsittelemätön DIY-ovi.
  • Kaksi eri kokoa: standardi (914 mm) ja leveä (1067 mm).
  • Materiaali kestävää ja pinnoitettua MDF-levyä, DIY-ovi höylättyä Uuden-Seelannin mäntyä.
  • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi on varustettu soft close -mekanismilla.
  • Ovessa mattamusta vedin.
  • Toimitetaan kätevänä valmispakettina, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat ja ruuvit.

Tutustu LADON Ovi-esittelysivuun: ladonovi.fi