Esittelyssä vaihtoehdot kravattien säilytykselle

Design laukut säilytetään omissa säilytyspussukoissaan, pukua säilytetään monessa tapauksessa pukupussissa, juhlakengät kenkälaatikossa. Mikset siis myös säilyttäisi solmiotasi sen ansaitsemalla tavalla?
19.03.2020

Solmio

Hyvä solmio on sekä taloudellinen että tyylikäs investointi

Artikkelin kirjoittaja on innokas solmioiden kerääjä, jolle solmio ei ole vain osa asustetta, vaan myös keino erottua massasta ja tuoda omaa persoonaa esille pukukoodin säännöstelemässä ympäristössä. Solmion käyttö koetaan useasti vaivalloiseksi ja epämiellyttäväksi, mutta itsevarmuus ja tieto siitä, että kotoa lähtiessä näytät edustavalta ja hyvältä, tuo solmion käytölle myös kunnon katetta.

Hyvä ja laadukas solmio kestää oikeinsäilytettynä koko eliniän. Ei siis pidemmällä tähtäimellä ole huono idea investoida laadukkaisiin solmioihin. Jos olet valmis sijoittamaan 70€ kotimaisen design yrityksen solmioon, et varmasti ole valmis rypistämään solmiotasi laatikon pohjalle?

Avaintekijä kravattien säilytykseen on se, että roikkuessaan vapaasti solmiolla on mahdollisuus suoristaa siinä olevat rypyt. Ethän silitä solmiotasi! Se on varma keino pilata solmion kiilto.

Solmiokeräilijän kaksi helppoa vinkkiä siitä, miten säilyttää solmiot hyvinä ja rypyttöminä

  1. Ripusta solmiosi sille tarkoitettuun telineeseen, jossa ne saavat roikkua vapaasti eivätkä rypisty.
  2. Rullaa solmiosi rullalle, ja säilytä niitä sille tarkoitetussa lokerikossa.

Miksi sijoittaisit kravattitelineeseen? Tai säilytyslokerikkoon? 

Design laukut säilytetään omissa säilytyspusseissaan, pukua säilytetään monessa tapauksessa pukupussissa, juhlakengät kenkälaatikossa. Mikset siis myös säilyttäisi solmioitasi sen ansaitsemalla tavalla?

Kravattiteline

Kravattiteline / Solmioteline

Kravattitelineellä solmiot ja huivit saa järjestykseen vaivattomasti. Se on varustettu laadukkaalla, rullalaakeroidulla liukumekanismilla, jonka ansiosta kravattitelinettä on erittäin miellyttävä ja helppo käyttää. Tuotteessa on 10 ripustuskoukkua, joihin jokaiseen voidaan asettaa 1-3 kravattia.

Kravattitelineen päällä on myös kätevä taso pienille tavaroille.Kravattiteline Solmioneulat, kalvosinnapit, korut ja kellot löytävät tästä arvoisensa säilytyspaikan. Kravattiteline sopii mainiosti myös vöiden ja huivien ripustamiseen.

Oletko ennen käyttänyt vaatehenkaria solmioiden säilytykseen? Käyttövalmiina solmun kanssa kasattuna vaateripustimeen? 

Vaatehenkarit ovat tehty vaatteille ja kravattitelineet ovat kravateille 🙂

Kravattitelineemme löytyy verkkokaupasta 45,00€ hintaan. Pieni hinta ja pieni sijoitus suojaamaan, pitämään huolta ja auttamaan toisen ”sijoituksen” säilyttämisessä.

 

Lokerikko / Säilytyslokero / Korulaatikko

Kravattiteline

Säilytyslokerikko on oiva keino säilyttää solmioita. Säilytyslokerikko on myös eräille solmiomateriaaleille ainoa mahdollinen säilytyskeino, sillä liian pitkä roikuttaminen voi aiheuttaa sen, että solmion tikkaus venyy ja löystyy. 

Kravattiteline

On kuitenkin tärkeää, että et rullaa solmiotasi liian tiukalle. Solmion tulisi hakea oma ”luonnollinen” muotonsa kun olet saanut sen suoristettua. Jos rullaat sen liian tiukalle, voi solmio jäädä rullalle. Säilytyslokerikkoon sopii hienosti muutkin asusteet.

Säilytyslokerikossa säilytät helposti esim:

Kravattiteline

  • Kellot
  • Korut
  • Solmiot
  • Rusetit
  • Taskuliinat
  • Ranneketjut yms.

Säilytyslokerikkoja on saatavilla kauttamme, moneen erikokoiseen laatikostoon. Voit tilata lokerikon jo valmiina olevaan laatikostoon tai tilata uuden laatikon kauttamme.

Kiinnostuitko säilytyslokerikosta? Ota yhteyttä myyntiimme, ja kerro meille säilytystarpeestasi. Suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaava säilytyslokerikko.