Jälleenmyyjäesittely: Metropoli Kaluste

30.11.2015

Tehtaallamme on jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Yksi niistä on Merkkikaluste Metropoli, jolla on kuusi huonekaluliikettä Uudellamaalla.

Metropolikaluste on toiminut Mirror Linen jälleenmyyjänä jo reilut viisi vuotta.

– Etsimme luotettavaa, alalla pitkään toiminutta ja hyvässä maineessa olevaa kaapistotoimittajaa ja päädyimme Mirror Lineen, kertoo Metropolikalusteen toimitusjohtaja Kimmo Lampo.

– Jälkeenpäin olemmekin todenneet, että osasimme valita kaikista parhaan, hän naurahtaa.

Metropolikalusteen kaikissa liikkeissä Mirror Linen mallisto on kattavasti esillä; 3–5 liukuovikaapistoa sekä lisäksi erilaisia tasoja ja laatikostoja. Myös kaapistojen 3D-suunnitteluohjelma on ollut myyjillä aktiivisessa käytössä suunnittelun apuna. Metropolikalusteella toimii oma kaapistojen asentaja, joka onkin ollut hyvin suosittu ja kasvava palvelu pääkaupunkiseudulla.

– Näemme yhteistyön Mirror Linen kanssa erittäin positiivisena. Yhteistyö on toiminut hyvin ja se kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, Lampo toteaa.

Metropolikalusteen myyjät nostavat Mirror Linen parhaiksi puoliksi kilpailukykyisen hinnan, nopeat toimitusajat sekä muunneltavuuden.

– Jos kaupasta ei löydy asiakkaalle sopivaa kokonaisuutta, löytyy Mirror Linen valikoimasta varmasti sopiva ratkaisu. Mittatilaustyönä saadaan asiakkaalle aina täsmälleen oikean kokoinen tuote, myyjät kertovat.

– Mirror Linen valikoima laajenee ja kehittyy jatkuvasti. Käyttömahdollisuudet ovat huippuluokkaa! he jatkavat.

Metropolikalusteet palvelevat Hyvinkäällä, Vantaan Varistossa, ja Porttipuistossa, Helsingissä, Tuusulassa sekä Porvoossa, jonne on avattu uusi liike 28.11.2015. Suurmyymälöistä löydät Mirror Linen tuotteiden lisäksi sängyt, sohvat, nojatuolit, ruokailuryhmät, tasot, lipastot ja hyllyköt. Käy tutustumassa Metropolikalusteen tarjontaan liikkeessä tai nettisivuilla!

Katso lähin Metropoli Kaluste -jälleenmyyjäsi:

Metropoli Kaluste Porttipuisto, Vantaa »
Metropoli Kaluste Varisto, Vantaa »
Metropoli Kaluste Lanterna Helsinki »
Metropoli Kaluste Tuusula »
Metropoli Kaluste Porvoo »