Kaiken takana on perhe

Me Mirror Linella toteutamme säilytysratkaisusi yli 20 vuoden ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksemme kannattavana pilarina on perhe: yrityksen omistavat Heikki ja Sinikka Saaranluoma sekä heidän lapsensa Tiina, Matti ja Laura, jotka kaikki myös työskentelevät firmassa.
20.03.2017

Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat yhtä lailla perheeseen, jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Pidämme toinen toisistamme huolta ja valmistamme yhdessä takuuvarmasti laadukkaan ratkaisun. Hyvää yritetähän, mutta priimaa pakkaa tulemahan.

Käsintehtyjä, kotimaisia laaturatkaisuja

Nykyajan käsityöläisyys ja kotimaisuus eivät ole itsestäänselvyyksiä, mutta olemme kuitenkin halunneet pitää niistä kiinni. Kokoamme liukuovet käsin omassa tehtaassamme Karijoella. Koneiden hyödyntäminen ja nykyaikainen konekanta on edellytys kilpailukyvylle ja tehokkuudelle, mutta meillä koneita ohjaa edelleen ihminen. Työntekijämme saavat koneen tekemään oikeanlaista työtä, ja he ovat ylpeitä taidoistaan. Töitä teemme tosissamme pieni pilke silmäkulmassa, sillä huumorilla pärjätään pitkälle, vaikka olis kiirusta tai ajoittaista via dolorosaa.

Jotta saat varmasti tilaamasi liukuoven tai kaapiston hyväkuntoisena ja ajallaan perille, käytämme kuljetuksissa omaa kalustoamme. Konttimme on suunniteltu nimenomaan liukuovien kuljetusta varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme eivät ainoastaan aja kuormaa, vaan he toimivat lisäksi asiakaspalvelutehtävissä sekä lastaavat ja purkavat kuormia ympäri Suomea.

Asiakaslähtöisyys, ympäristöasiat ja yhteiskunta lähellä sydäntä

Toteutamme kaikki tuotteemme asiakaslähtöisesti suoraan tarpeeseen ja keräämme laatuparannus- ja tuoteideoita suoraan asiakkailtamme. Mikäli sinulla on jokin idea mielessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! »

Hyödynnämme tuotteiden valmistuksessa ympäristöystävällisiä materiaaleja: käyttämämme peilit ja lasit on valmistettu ilman kuparikerrosta. Peililaadun parantumisen lisäksi käyttämämme teknologia vähentää valmistuksen aikana syntyvää ympäristön kuormitusta. Korkean laadun takaamiseksi uudistamme konekantaamme säännöllisesti.

Etelä-Pohjanmaan alue on tunnettu huonekaluteollisuudestaan. Suurin osa kumppaneistamme onkin lähialueen yrityksiä. Haluamme omalta osaltamme tukea eteläpohjanmaalaisuutta, ja siksi pyrimme tarjoamaan harjoittelupaikkoja nuorille aina mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tuemme paikallisia urheiluseuroja, ala-asteen kouluja ja 4H-kerhoa erilaisin lahjoituksin ja sponsorirahoin.

Lataa ilmainen opas oman liukuovikaapistosi suunnitteluun »