Kenkäteline luo kotiin järjestystä

Kenkien säilytys on haaste monissa kodeissa. Kenkäkaaoksen taltuttamiseen löytyy kuitenkin useita tyylikkäitä ratkaisuja.
08.07.2019

Kenkäteline arjen pelastajana

Kenkäteline voi olla joissain tapauksissa todellinen arjen pelastaja. Monet meistä säilyttävät kenkiään eteisessä, joka on yleensä kodin ahtaimpia tiloja. Ei siis mikään ihme, että välillä tuntuu siltä kuin kenkäkaaos valtaisi koko eteisen. Lattialla olevat kengät saavat usein koko eteisen näyttämään epäsiistiltä, vaikka ne olisikin aseteltu huolelliseen riviin. Kengät vievät myös kallisarvoista lattiatilaa ja saattavat sotkea eteisen hiekkaan.

Videolla näytämme kuinka helppoa kengät on saada järjestykseen, kun niille on varattu oma paikkansa vaatekaapin sisällä. Kenkien säilytys ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä vaivatonta! Mirror Linen ulosvedettävien kenkätelineiden avulla kengät saa helposti näkyville, jolloin ne on myös helppo ottaa käyttöön.

 

Ulosvedettävä kenkäteline lisävarusteena

Eteinen on ensimmäinen asia, jonka vieraasi näkevät kun he astuvat sisään. Minkälaisen vaikutelman sinä haluat kodistasi antaa? Kun eteinen on hyvässä järjestyksessä, vieraasi saavat hyvän ensivaikutelman sen sijaan että he joutuisivat väistelemään joka puolella lojuvia kenkiä. Kaapiston sisään asennettevat ulosvedettävät kenkätelineet ovat erityisen hyvä ratkaisu sellaiseen eteiseen, johon ei mahdu erillistä kenkäkaappia.

Ulosvedettävä kenkähyllySivukiinnitteiset kenkähyllyt

Sivukiinnitteinen kenkähylly on oiva valinta sinulle, jolla on paljon kenkiä. Kenkähyllyn avulla saat piilotettua koko perheen kengät liukuovien taakse. Koska hylly on ulosvedettävä, näet helposti kaikki omistamasi kengät yhdellä vilkauksella. Kun kaikki kengät ovat kätevästi esillä, niitä tulee myös käytettyä monipuolisemmin. Meillä kaikilla on varmasti ollut kenkiä, jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle koska ne ovat olleet piilossa kaapin perällä. Sivukiinnitteisen kenkähyllyn avulla tämän ongelman voi unohtaa.

Sivukiinnitteinen kenkähylly on saatavilla sekä 5- että 3 hyllyisenä. Mekanismi on helppo asentaa jälkikäteen myös jo olemassa olevaan kaapistoon, sillä se ei vaadi tarkkaa leveysmittaa kiinnityksen tullessa vain toiselle puolelle, esimerkiksi päätysivuun.

Roller -kenkäteline

Roller kenkäteline

Tyylikkäässä Roller -kenkätelineessä kengät voidaan säilyttää kahdessa kerroksessa. Äänettömästi avautuvan ja sulkeutuvan liukumekanismin avulla kengät saa vedettyä helposti esiin, eikä sinun enää tarvitse kurkotella kaapin perälle. Tarvitsit sitten vähän tai paljon tilaa kengillesi, Roller on oiva valinta. Kenkätelineitä voidaan sijoittaa päällekkäin loputtomiin!

Roller -kenkäteline saatavilla leveyksiin 468, 568 ja 768 mm.

 

Kenkäkaapit suoraan verkkokaupasta

Mirror Linen verkkokaupan valikoimasta löydät myös laadukkaat kotimaiset kenkäkaapit.

Kopina, Buutsi ja Luksus ovat saatavilla kolmessa eri värissä: valkoinen, antrasiitti ja harmony. Näiden ajattomien säilytysratkaisujen avulla kengät pysyvät järjestyksessä, ja lisäksi eteiseen saadaan kaivattua ja tyylikästä laskutilaa. Kopinan sivuhyllyihin saat helposti piilotettua esimerkiksi koiran talutushihnan ja muut tavarat, joita tarvitset mutta et halua pitää esillä.

Mikäli et löytänyt valikoimastamme juuri sinulle sopivaa kenkäkaappia, ota rohkeasti yhteyttä. Voimme suunnitella sinulle sellaisen mittatilaustyönä.

Kenkätelineet

Nyt kun tiedät miten saat kenkäsi järjestykseen, on aika miettiä mitä muita lisävarusteita tarvitset kaapistoosi, jotta se sopisi parhaiten juuri sinun elämäntyyliisi. Kirjoitimme  blogipostauksen, jonka avulla opit lisää erilaisista säilytysratkaisuistamme.

Voit myös säästää itseltäsi vaivaa, ja ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Jälleenmyyjämme ovat ammattitaitoisia, ja osaavat varmasti ehdottaa sinulle täydellistä, tilasi ja tarpeesi huomioivaa ratkaisua.