Kompaktin kodin luovat säilytysratkaisut

16.10.2020

Tilanpuute on monen sekä pienen että isomman kodin vaiva. Moni haluaa luoda toimivan ja luovan säilytysratkaisun kotiinsa, mutta harva tietää miten rajoitettu tila voidaan järkevästi ottaa hyötykäyttöön. Tarjoamme sinulle käytännön vinkkejä kekseliäiden säilytysratkaisujen luomiseen.

Fiksut ulosvedettävät säilytysratkaisut

Ulosvedettävä vaatetanko sopii mainiosti pienimpiin kaapistoihin lisäämään käytännöllisyyttä, sillä henkarit voidaan ripustaa kaapiston syvyyssuuntaan. Kompaktina tilansäästäjänä toimii myös Mirror Linen uutuus – käytännöllinen ulosvedettävä silityslautateline.

 

 

Lisää käytännöllisyyttä kapeaan kaapistoon

Vaatesäilytys kapeassa kaapistossa onnistuu vaivattomasti, esimerkiksi Mirror Linen mittatilaustyönä valmistettujen laatikoiden avulla. Syvyydeltään pieniin kaapistoihin löytyvät vitriiniovet, joiden vitriinimekanismi vie tilaa vain 40 mm syvyydestä, siis alle puolet verrattuna perinteiseen liukuovikiskoon, joka tavallisesti vaatii 100 mm tilaa.

Hyödynnä tilaa pystysuunnassa

Suurien kaupunkien vanhojen kerrostalojen huonekorkeus voi olla lähes 3 metriä. Muista, että tämä antaa paljon lisäsäilytystilaa pystysuunnassa, jota kannattaa hyödyntää. Kompaktiin asuntoon sopii mainiosti lattiasta kattoon ylettyvä kaapisto, jolla koko huonekorkeus saadaan hyödynnettyä. Pieniin tiloihin sopivat Mirror Linen räätälöidyt kalusteet soveltuvat oivallisesti myös vinokaton alle.

Pienen asunnon visuaalinen suurennusvinkki

Helpoin tapa saada tila näyttämään suuremmalta on valitsemalla liukuoviin peili. Peilillä voi tuoda tilaan kuin tilaan valoisuutta ja avaruutta. Myös erilaiset kaapiston valaisinratkaisut tuovat lisää tilantuntua visuaalisesti.

Hyödynnä ammattilaisten kekseliäisyyttä

Sekä kompakteissa että tilavammissa asunnoissa on ensiarvoisen tärkeää, että säilytysratkaisu suunnitellaan huolella ja ammattitaidolla. Tällöin varmistetaan, että lopputulos on toimiva sekä käytettävyys, helppous, käyttäjäystävällisyys, säilytystarpeet ja muut seikat on otettu huomioon.

Miten sinä piilottaisit saumattomasti kaapistoon jakotukkeja, IV-koneita, pesutorneja tai pyykkikuiluja? Mirror Linen ammattilaiset osaavat tarjota järkeviä, asiakasta ilahduttavia, luovia säilytysratkaisuja myös haastavaan postimerkin kokoiseen asuntoon – aina räätälöidysti.

Suunnittelijamme ovat sinua varten – unelmat tehdään yhdessä. Lue lisää mittatilauskaapistoistamme!

 

Kysy meiltä tarjous juuri sinun kompaktiin kotiisi sopivasta säilytysratkaisusta »