Kotimaisten kenkätelineiden vallankumous: Esittelyssä Luksus kenkäkaappi

08.05.2018

Tämän vuoden messukiertueella esittelimme yhdessä uutuustuotteemme LADON Oven kanssa suurelle yleisölle kenkätelinemallistomme. Mallistomme kolme tuotetta, on suunniteltu vastaamaan erityyppisiä käyttötarpeita, joita olemme tässä kohta 25 vuoden aikana säilytysjärjestelmiä suunnitellessa huomanneet. Kuten monet suuret keksinnöt, myös nämä kolme erityyppistä kenkätelinettä ovat saaneet ideansa oikeasta käyttötarpeesta. Asiakkaamme kyselivät jatkuvasti kestävien ja korkealaatuisten kenkätelineiden perään.

Jotta asiat tulevat ratkaistuksi, tulee ongelmiin kehittää ratkaisuja

Vaatimattomuus kaunistaa. Me eteläpohjalaiset kun olemme luonteeltamme niin nöyriä ja vaatimattomia, niin on pakko vain sanoa, että LUKSUS kenkäkaappi on maailman paras kenkien säilytysjärjestelmä. Tämä kenkätelinemallistomme lippulaiva, tuo kenkien ystävien taivaan ulottuvillesi. Asiakkaidemme toimesta lempinimen ”kenkäkaruselli” saanut LUKSUS kenkäkaappi kätkee sisäänsä valtavan määrän säilytystilaa kengille. Ulosvedettävään ja käännettävään kenkätelineeseen mahtuu 16-18 paria kenkiä.

Mikä parasta, hyllyväli on säädettävissä. Säädettävyytensä ansiosta telineeseen mahtuu myös varrelliset kengät tarpeen mukaan. LUKSUS kenkäkaappi vastaa täysin siihen tarpeeseen, joka sille on asetettu. Kompaktissa paketissa, suuri määrä säilytystilaa. Käännettävän mekanismin ansiosta kengät ovat myös käytännöllisesti käden ulottuvilla.

Tuotteen strategiset mitat ovat Leveys 85,4 x Korkeus 109,2 x Syvyys 42,8cm. Lisätietoja materiaaleista täältä!

Onko teillä tarpeeksi säilytystilaa? Jos vastaat kyllä, niin minun on onniteltava sinua. Sinulla on harvinainen tilanne. Yleisesti ottaen me kaikki muut, joudumme vastaamaan kysymykseen ei. Säilytystilaa on yleensä aina liian vähän. Asuntojen nykyisillä neliöhinnoilla varsinkin kaupunkiasunnoissa ongelma konkretisoituu. Tässä sinulle valmis ratkaisu.

LUKSUS kenkäkaappia ei heti tunnista ulkoapäin edes kenkäkaapiksi. Tämä mahdollistaa sen että edellämainituissa pienissä kaupunkiasunnoissa, tämän tuotteen voi asettaa myös muuallekkin kuin eteiseen. Tyylikkäissä kolmessa eri värissä saatavilla oleva tuote toimitetaan kotipihaasi valmiiksi koottuna.

Tiesithän että tämäkin tuote on Avainlipputuote? Se on osoituksena ja merkkinä suomalaisesta puusepänteollisuuden ammattitaidosta ja kotimaisuudesta.

Kenkätelineisiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Kenkienystävän taivas!Ulosvedettävä ja käännettävä kenkäteline Luksus, joka sai messuilla lisänimen kenkäkaruselli. Väreinä kuvassa näkyvä Harmony sekä Valkoinen ja Antrasiitti. Telineeseen mahtuu ainakin 18 paria kenkiä ja hyllyjen väli on säädettävissä. Ovissa hidastavat saranat. Toimitus valmiiksi koottuna suoraan kotipihaasi!Käy tilaamassa omasi https://kauppa.mirrorline.fiPs. Laitettiin Luksus-kaapeille pieni ale verkkokauppaan pääsiäisen ajaksi 2.4. saakka!

Julkaissut Mirror Line Oy Keskiviikkona 28. maaliskuuta 2018