Kotimaisten kenkätelineiden vallankumous: Kopina eteistaso

17.06.2018

Kenkiensäilytykseen liittyvien ongelmien ratkaisemisen lisäksi, tämä mallistomme suosituin tuote toimii myös upeana eteistasona. Se mahtuu syvyydeltään pienempiinkin tiloihin ja sitä löytyy kahta eri leveyttä: 130 ja 150 cm.

Kopina kenkäteline tuo järjestystä ja käytännöllisyyttä kaaoksen keskelle. Kopina taso sisältää kenkähyllyt, joihin saa mahtumaan 14-16 paria kenkiä. Avohyllyssä kengät ovat siististi esillä ja näkyvillä. Avohyllyssä olevat kengät helpottavat kiireistä arkea, jolloin tilanteeseen sopivat kengät löytyvät kädenkäänteessä. Myös perheen pienimmät saattavat helpommin oppia nostamaan kenkänsä avohyllyihin, mutta takuita tästä emme valitettavasti pysty antamaan.

 

Onko teillä eteisessä tilaa, jossa säilyttää tarpeellisia, helposti kerääntyviä, epämääräisiä tavaroita? Onko koiran talutushihnat ja kaulapannat pitkin eteistä? Lojuuko kenkäharja ja kenkäplankki kenkien seassa? Push to open- ovimekanismin taakse kätkeytyy telineen kummallekkin puolelle, kolmessa eri tasossa olevaa säilytystilaa. Kaapiston sisällä olevien hyllyjen korkeutta voi tarvittaessa myös muuttaa. Näin ollen se mukautuu, sinun muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kopina kenkäteline on ratkaisu henkilölle joka arvostaa elämän helppoutta. Kenkätaso tuo eteistilaan kaivattua ryhtiä ja järjestystä. Se rauhoittaa olemuksellaan tilan, olemalla oman arkesi pieni sankari.

Kuinka helppoa onkaan pitää jatkossa eteinen puhtaana tämän kaapiston avulla? Kun jatkossa kengät eivät makaa lattiatasossa, on se helppoa ja kätevää imuroida puhtaaksi.

 

 

Kopina-kenkätelineet alkaen 159,00 €.

Kotimaisten kenkätelineiden vallankumous on alkanut. Käy ostamassa oma kenkätelineesi verkkokaupastamme.