Kuviolasiyhdistelmät tilanjakajassa – uusi kotimainen yhteistyötuote!

Kuviolasi on on rohkean sisustajan valinta lasiseinään. Kotimaiset sisustusbrändit Mirror Line ja Essis by Lasilinkki aloittavat yhteistyön kuviolasillisten mittatilauslasiliukuovien ja lasiseinien tiimoilta.
26.01.2023

Kuviolasi lasiseinässä on näyttävä sisustusvalintalasiliukuovi kuviolasilla

Kuviolasi Essis by Lasilinkin valikoimasta yhdistettynä Mirror Linen kehyksiin on uusi kotimainen yhteistyötuote. Tämä uutuustuote mahdollistaa sen, että erilaisia kuviolaseja voi yhdistellä lasiseinässä. Essis by Lasilinkki saa aiempaan alumiinikehysprofiilivalikoimaan nyt pitkään halutun uutuuden Mirror Linen kautta. Asiakas voi valita useamman erilaisen lasin haluamallaan ruudukoinnilla joko lasiliukuoveen tai kiinteään lasiseinään. Mirror Linen kehysten avulla ruutujen määrä ja sijoittelu onnistuvat monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Essis by Lasilinkin valikoimasta löytyy ainoana Suomessa käsityönä tehtyjä sulatettuja kuvioituja laseja kahdeksassa eri sävyssä. Essiksen mallistosta löytyy monia vakiokuvioita, kuten retrolasi, mutta lasille voidaan sulattaa vaikka asiakkaan oma suunnittelema kuvio/kuva. Essis by Lasilinkin ja Mirror Linen yhteistyötuotteessa kuviolasit voidaan yhdistää kauniisti uniikiksi lasiseinäteokseksi. Kehyksenä tässä yhteistyötuotteessa on Mirror Linen Classic Mini mustana, valkoisena, hopeisena tai grafiittiina.

”Tavoitteenamme on lisätä ihmisten intoa sisustamiseen ja tuoda uniikkeja lasitusratkaisuja sisustajille. Jo vuosien ajan asiakkaamme ovat kysyneet meiltä alumiiniprofiilista lasiseinää niin, että siihen pystyisi valitsemaan useampaa erilaista lasia ja vihdoinkin se on mahdollista! Aivan upeaa, että löysimme kotimaisen kumppanin kenen kanssa voimme toteuttaa tämän yhteistyössä. On hienoa, että pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme jotain aivan ainutlaatuista. Etenkin tällä hetkellä meidän omat kuvioidut sulatetut lasimme ovat suosittuja, koska niissä asiakkaamme pääsevät mielin määrin leikittelemään kuvioilla ja väreillä.” hehkuttaa Essis by Lasilinkin luova johtaja Essi Sundman.

Kuviolasi yhdistettynä lasiseinään on upea sisustuselementti

Erilaisia kuviolaseja lasiseinässäKuviolasiyhdistelmä tilanjakajassa

Kuviolasi on itsessään jo erittäin näyttävä ratkaisu sisustuksessa, ja erilaisilla kuviolasien ja lasiseinän jakojen yhdistelmillä tuote on takuulla aina uniikki. Kuviolaseista löytyy erilaisia vaihtoehtoja peittävämpäänkin tarpeeseen. Tällainen on täydellinen valinta silloin, kun valon halutaan kulkevan tilassa, mutta tarvetta on yksityisyisyydelle. Kuviolasisella tilanjakajalla voi erottaa esimerkiksi etätyötoimiston tai makuutilan muusta asunnosta.

Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma on myös innoissaan uudesta yhteistyöstä: ”Lasiseinät ovat jo pitkään olleet yksi suosituimmista tuotteistamme, mutta asiakkaat kaipaavat niihinkin yhä enemmän persoonallisuutta ja uniikkeja ratkaisuja. Yhteistyötuote on tähän täydellinen ratkaisu! On hienoa, että näin voimme tarjota asiakkaille myös yksilöllisiä lasiratkaisuja. Teemme mielellämme yhteistyötä muiden kotimaisten sisustusbrändien kanssa, joten oli lottovoitto löytää kumppaniksi juuri Lasilinkki.”