LADON Oven tuunauskoulu – Osa 1. Liitutauluovi

06.04.2018

Tuunauskoulun osassa 1 esitellään liitutaulumaalaus. Keittiöissä ja lastenhuoneissa suositut liitutaulut nyt mahdollista toteuttaa omaan välioveen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiesitkö, että voit saada LADON Oven ilmaisella kotiinkuljetuksella? (Arvo 39€). Lue lisää tästä!

Juuso tässä terve! Saatatte muistaa minut Mirror Linen Facebook-sivulla olleesta Pytinkimessujen livelähetyksestä? Tuossa livelähetyksessä esittelimme teille upean uutuustuotteemme LADON Oven. Mikäli tuo lähetys jäi sinulta jostain syystä näkemättä, voit käydä vilkaisemassa sen yhä tästä linkistä. Lähetyksessä hieman lupailin jo teille tuunausvinkkejä käsittelemätöntä DIY LADON Ovea varten. Tässä ensimmäisessä artikkelissa keskitymme erittäin kysyttyyn ja suosittuun tuunausmenetelmään, eli tuotteen maalaamiseen liitutaulumaalilla.

Tikkurilan liitutaulumaali on hauska tapa piristää kotisi ilmettä. Sen avulla teet helposti persoonallisen ja juuri oman näköisen liitutaulun. Vesiohenteinen Liitu on sävytettävissä kaikkiin Tikkurilan satoihin sävyihin. Ei tarvitse siis enää tyytyä pelkkään mustaan ja vihreään liitutauluun. Vesiohenteinen liitutaulumaali on helppo maalata ja se synnyttää kauniin himmeän struktuuripinnan, johon perus liitu tarttuu ja se kestää toistuvaa pyyhkimistä.

 

Käsittelemätön LADON Ovi

 

 

 

 

 

 

 

Mutta jotta tämä päivitys ei jäisi pelkäksi rupatteluksi, käydään itse asiaan. Mitä tarvitset käsitellessäsi LADON Oveamme liitutaulumaalilla?

  • Käsittelemätön LADON Ovi
  • Liitutaulumaalia
  • Maalarinteippiä
  • Pensselin
  • Hiomapaperia
  • Liituja

Työskentelyvaiheet:

1. Suojaa maalattava ympäristö esimerkiksi pahvilla, muovilla tai vanhalla lakanalla.

2. Puhdista maalattavat pinnat huolellisesti ja hio ne karheiksi. Lopuksi pyyhi hiontapöly pois tuotteesta kostealla liinalla.

3. Suojaa tarvittaessa maalarinteipillä ne osat, joita ei ole tarkoitus maalata.

4. Maalaa ovi liitutaulumaalilla vähintään kahteen kertaan. Anna maalin kuivua kerrosten välissä ja tee kevyt välihionta, jossa saat poistettua mahdollisesti syntyneet epätasaisuudet.

5. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja kirjoita ja koristele ovet liidulla.

Vinkki! Tiesitkö että nykyään löytyy myös Liitutaulutusseja? Liitutaulutusseilla on helppo kirjoittaa tarkkaa tekstiä ja saada aikaan upeita taideteoksia.

Oven käsittelyyn saa varata aikaa muutaman tunnin verran. Kun mukaan laskee maalin kuivumisajan, vierähtää oven kanssa askarrellessa helposti tovi. Mikä olisikaan parempi tapa viettää sateinen alkukevään päivä? Sisätiloissa ja tuottaa jotain huikeata tuotosta, joka kuvastaa juuri sinua.

Loppuun pieni videopätkä oven käsittelystä, tiivistettynä yhteen minuuttiin.