LADON Oven liukukisko, vapaat kädet sisustajalle

Kiskomekanismi joka mahdollistaa sisustuksen katseenvangitsijan toteuttamisen
05.11.2019

Rouhea LADON Oven liukukisko tuo näyttävyyttä kotiin

Mattamusta LADON Ovi liukukisko on näyttävä, rouhea yksityiskohta kotiin. Liukukiskomekanismin avulla on toteutettu lukuisia toinen toistaan persoonallisempia ja takuuvarmasti tekijänsä näköisiä upeita kokonaisuuksia. Liukukiskomekanismin avulla voit herättää vanhan välioven henkiin. Jykevä perinteikäs liukukiskomekanismi kätkee sisäänsä nykypäivän käytännöllisyyttä ja se toimitetaankin aina soft-close hidastimien kanssa. Paketin 3 eri alaohjuri vaihtoehtoa varmistavat lisäksi oven turvallisuuden ja kiskolla pysymisen.

Tuunaaminen ja kierrätys kunniaan

Vanhan tavaran kierrättäminen on osa kestävää kehitystä ja auttaa omalta osaltaan taistelemaan ”kertakäyttötaloutta” vastaan. Kiskomekanismiin pystyt hyödyntämään vanhan välioven tai rakentamaan ylijäämä laudasta jotain uutta.

”Tuunaaminen”tarkoittaa sanakirjan mukaan seuraavaa:

– Valmiiden esineiden ja tekstiilien muokkaaminen itse siten, että vanhasta tai tavallisesta saadaan uutta ja yksilöllistä. Tuunaus on sitä, että turhille asioille keksitään käyttötarkoitus, vanhaa uudistetaan tai valmistetaan vanhoja tuotteita hyväksikäyttäen ja yhdistellen kokonaan uusi tuote. Kierrätys on tuunauksessa tärkeä lähtökohta.

liukukisko

Persoonallinen sisustus ei synny hetkessä, vaan ajalliset kerrostumat, harkiten valitut esineet ja omantyylinen värimaailma määrittää tunnelman omaan kotiisi sopivaksi. Miten sinä haluaisit tuoda omaa persoonaasi esille kiskomekanismin avulla?

LADON Ovi liukukiskomekanismi

Löysitkö upean antiikkioven huutokaupasta tai netin roskalava ryhmistä? Tai onko vintilläsi vanha ovi tai puulevy, jonka haluaisit tuunata osaksi omaa sisustustasi? Ideoita ja toteutuksia on yhtä paljon kuin sisustajiakin. Tärkeintä on se, että uskot omaan tekemiseesi rohkeasti ja teet juuri näköisesi lopputuloksen. LADON Ovi kiskomekanismi tuo sinulle mahdollisuuden toteuttaa kotiiisi upea yksityiskohta, katseenvangitsija ja taideteos, juuri sellaisena kuin haluat.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon upeita kuvia heidän tekemistä toteutuksistaan, ja niitä on löydettävissä sosiaalisesta mediasta hästägeillä #ladonovi ja #mirrorlineladonovi

Käyttäjältä @kotikulmablogi on saatu upea kuva käsitellystä, DIY LADON Ovestamme. Raakapintainen LADON Ovi on maalattu tilaan ja vallitsevaan sisustukseen sopivaksi.

Instagram käyttäjä @studioania on toteuttanut upean ja perinteikkään LADON Oven, höyläämättömästä laudasta, joka on käsitelty valkoisella maalilla. Hieno ja ”raffi” ulkonäkö toteutettu hyvällä maulla.

Käyttäjältä @ksarkijarvi löytyy upeat LADON Ovet jotka on toteutettu pelastamalla vanhat väliovet uuteen ja upeaan loistoonsa. Ennen ja jälkeen kuvat pääset näkemään tästä linkistä.

Vastaavanlaiseen kahden oven toteutukseen, tarvitset lisäksi pyörästöpaketin. Pelkkä kiskomekanismi sisältää aina vain yhden oven pyörästöt.

LADON Ovi voi myös henkiä teollista ja loft tyyppistä fiilistä. @jenleino on toteuttanut tämän industrial tyylisen LADON Oven koivuvanerilevystä. VINKKI! Koivuvaneri on myös ekologinen vaihtoehto, sillä yleisesti ottaen koivuvaneri valmistetaan sahateollisuuden ylijäämämateriaalista.

Tässä kohteessa kiskomekanismia jouduttiin myös lyhentämään portaiden tieltä, sekin onnistuu vaivattomasti.

https://www.instagram.com/p/B2tLZDMAl-x/

Myös omalta Instagram kanavaltamme löydät sekä asiakkaidemme valmistamia ovia, kuin myös meidän valmismallistosta ja mittatilausmallistosta toteutettuja LADON Ovia. Käy vilkaisemassa inspiraatiota @mirrorlineoy

Kaipaatko inspiraatiota tai ideoita miten toteuttaa oman LADON Ovesi? Olemme tehneet blogiimme LADON Oven tuunauskoulun.  Tuunauskoulussamme esittelimme erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja LADON Ovelle.

LADON Oven -liukuovimekanismin löydät helposti suoraan verkkokaupastamme! Kiskomekanismia löytyy kahdessa eri koossa, 1981mm ja 2438mm pitkänä.

Hinnat ja tarkemmat tiedot tuotteesta löydät verkkokaupastamme, jonne pääset tästä linkistä >>>