LADON Ovi nyt mittatilauksena kotimaisesta puusta

Valikoimastamme nyt kaikenkokoisiin tarpeisiin mittamuuttuvat LADON Ovet.
20.06.2019

LADON Ovet mittatilauksena

Säilytysjärjestelmistä ja liukuovikaapistoistaan tunnettu Mirror Line lanseerasi vuosi sitten Suomen sisustusmarkkinoilla ennennäkemättömän tuoteuutuuden, LADON Oven. LADON Oven design on tuttu suomalaisesta maaseutumaisemasta ja henkii maalaisromanttista tyyliä. Jo ensimmäisen vuotensa aikana LADON Ovesta saatu palaute markkinoilta, asiakkailta ja mediasta on ollut huikeaa. LADON Ovi on jo nyt lunastanut paikkansa suomalaisten kotien sisustuksessa.

Nyt LADON Oven tuoteperhe saa upean lisän, kun Mirror Line ilmoittaa 25v. juhlavuotensa kunniaksi aloittavansa mittatilaustyönä valmistettavien LADON Ovien tuotannon.

Mittatilauksena ladonovi

Mirror Linellä on 25 vuoden kokemus mittatilauksena valmistettavien liukuovien ja säilytysjärjestelmien toteuttamisesta. Kun yrityksen kaikki toiminta perustuu nimenomaisesti asiakaslähtöisyyteen, oli mittatilauksella toteutettavien LADON Ovien aloittaminen luontevaa.  Asiakkailla on kuitenkin hyvin erilaisia tarpeita ja erikokoisia oviaukkoja, joihin jatkossa on saatavilla juuri oikeankokoinen rouhea liukuovi.

Vakiomittaiset LADON Ovet pysyvät tottakai yhä valikoimassamme, ja ne on ostettavissa suoraan verkkokaupastamme.

Malliston laajuus

Mittatilauksena ladonovi

Mittatilauksena valmistettavan LADON Oven kiskosto on sama tuttu rustiikkinen mattamusta kiskomekanismi, jonka viimeistelee laadukkaat soft close –hidastimet.

 

Paljon malleja ja lukematon määrä värejä

Mittatilauksena valmistettavien LADON Ovien mallistossa on huomioitu vaihtelevien interiöörin vaatimukset. Muotoilultaan rohkea liukuovi on paras ratkaisu tilankäytöltään haastaviin sisustuskohteisiin, joihin perinteinen saranaovi ei sovellu. Mallistoon on suunniteltu 4 erilaista kuviota, joten valikoimasta löytyy moneen sisustusmakuun ja tyyliin soveltuva ovimalli.

 • 1 -piena / jakolistakuvio on mittatilauksena tehtävien LADON Ovien yksinkertaisin malli. Yhdellä jakolistalla oleva ovi sopii erityisesti tilaan jossa ovelta halutaan massiivisuutta ja näyttävyyttä. Yhdellä jakolistalla oven pystylaudoitus korostuu. Tässä kohdassa sanonta ”pystyraita hoikentaa” ei pidä paikkaansa. Tämä kuvio on erityisen suosittu leveiden ovien kohdalla, jolloin oven massiivisuus halutaan tuoda korostetusti esille, ilman että katse kiinnittyisi oven koristeelliseen kuviointiin.
 • 2 -piena / jakolistakuvio on maalaisromanttisesta ja klassisesta ulkonäöstään huolimatta malliston ehkä modernein kuviointi. Kahdella pienalla / jakolistalla varustetut liukuovet ovat modernien peililiukuovien kohdalla erittäin suosittuja. Kaksi jakolistaa jakavat LADON Oven kolmeen saman kokoiseen osaan, tehden ovesta kevytrakenteisemman ja rauhallisemman oloisen. Kolme saman kokoista osaa tasapainottaa oven visuaalisesti. Tämä kuvio on loistava valinta mikäli kohteessasi on sopiva sekoitus modernia ja maalaisromanttista sisustusta. Kuvio näyttää erityisen upealta pariovitoteutuksissa!
 • K – Kuviointi on mallistomme ehkä klassisin kuviointi. Tämä on se kuvio mitä on käytetty vuosikymmeniä vanhoissa ladoissa, tämä on se kuvio mikä on muovautunut osaksi Suomalaista kansallismaisemaa. K-kuvion koristeellisuus tuo oveen upeita yksityiskohtia. K-kuviolla varustettu ovi on rohkean sisustajan valinta.
 • Z – Kuviointi on sisustajien suosikki. Z-kuviointi tuo sisustukseen ja tilan arkkitehtuuriin ”kultaisen leikkauksen” jossa oven kummankin puolen suhde on sama. Z-kuviointi koetaankin yleisesti esteettisesti miellyttävimmäksi, sillä se edustaa sommittelun perussääntöjä.

 

Huomiothan että tuote on aina kaksipuolinen, jolloin se toimii erinomaisesti tilanjakajana, ja on näyttävä ja katseenkestävä kummaltakin puolelta.

Mittatilauksena tehdyt LADON Ovet toimitetaan lähtökohtaisesti käsittelemättömänä puupintana, jolloin sisustaja voi pintakäsitellä, petsata, maalata, koristella tai vahata ovensa pinnan haluamaansa tapaan. Tuote voidaan kuitenkin maalata myös valmiiksi tehtaalla asiakkaan haluamalla värisävyllä esim. Tikkurilan värikartasta. Tikkurilan värikartasta löytyy satoja ja satoja eri värisävyjä, joten löydät varmasti kohteeseesi sopivan värisävyn.

https://mirrorline.fi/fi-fi/kauppa/

Mittatilauksena valmistettava rohkean sisustajan LADON Ovi – pähkinänkuoressa

 • Ensiluokkainen ja kaunis design-liukuovi rustiikkisella kisko mekanismilla.
 • 4 eri mallia: 1 -piena, 2 -piena, K tai Z Kuviointi
 • Oven kuviointi aina kaksipuolinen
 • Väri: peittävä perusväri, esim. Tikkurilan värikartta
 • Koko: Mittamuuttuva (maksimi n. 1300×2500)
 • Materiaali kotimaista mäntyä tai kuusta.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi on varustettu soft close -mekanismilla.
 • Oveen saatavilla mattamusta vedin.
 • Toimitetaan kätevänä valmispakettina, joka sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat ja ruuvit.

 

Kiinnostuitko tuotteesta tai jäikö mittamuuttuvasta LADON Ovesta jotain kysyttävää? Haluatko saada tarjouksen mittamuuttuvasta LADON Ovestamme? Ota meihin yhteyttä tämän lomakkeen avulla!