LADON Ovi – Usein kysytyt kysymykset

18.05.2018

Uutuustuotteemme LADON Ovi on jo päässyt kunniapaikalle moneen kotiin. Tässä blogissa olemme koonneet sinulle kysymykset ja vastaukset asioista, jotka eniten kiinnostavat asiakkaitamme.

Tiesitkö, että voit saada LADON Oven ilmaisella kotiinkuljetuksella? (Arvo 39€). Lue lisää tästä!

Haluaisin tuplaovet lähes kahden metrin levyiseen oviaukkoon, onnistuuko se?

Kyllä, tuplaovet onnistuvat. Mainitse tilausvaiheessa lisätietoihin, että ovet tulevat samaan oviaukkoon. Tiedämme silloin lisätä toimitukseen mukaan pienen lisäosan, jolla kiskot voi yhdistää. Lisäosa ei ole kuitenkaan välttämätön. Alla olevassa kuvassa on esimerkki tuplaovista.

Kuinka paljon ovi heiluu kun se on alaosasta irti?

Ovi ei pääse heilumaan, koska sen alaosassa on ohjurit. Valmiissa ovipaketissa on oven pohjassa ura, johon ohjuri osuu. Se pitää ovea paikoillaan. Näin ovi on käytössä tukeva ja jämäkkä. Voit valita ovesta ja asennuspaikasta riippuen alaohjurin joko seinään tai lattiaan kiinnitettävistä malleista. Vaihtohtoja on kolme. Ohjurit toimitetaan ovi- ja kiskopakettien mukana.

Voiko kiskoa lyhentää?

Kyllä voi. Asiakkaamme ovat lyhentäneet kiskoa rälläkällä tai rautasahalla, jonka jälkeen se hiotaan. Lopputulos on tyylikäs ja kuulemamme mukaan helppo toteuttaa. Välttämättä kiskoa ei tarvitse aina lyhentää. Ylipitkä kisko voi tuoda omintakeista näköä ovikokonaisuuteen.

Soveltuuko ovi kesäkeittiön oveksi?

Emme suosittele ovea ulkokäyttöön. Sään vaihtelut voivat nimittäin tehdä tepposet. LADON Ovi on suunniteltu sisätiloihin asennettavaksi, jolloin voimme taata sen kestävyyden. Puuovi sietää jonkin verran roisketta, mutta ei jatkuvaa kosteutta.

Pääseekö ovea ja hidastusmekanismia testaamaan johonkin?

LADON Oven ominaisuudet tulevat todellakin parhaiten esille, kun testaat ovea ja sen sujuvaa liukua itse. Voit tulla testaamaan ovea tehtaallemme Karijoelle sovittuna ajankohtana. Tällä hetkellä LADON Ovi löytyy myös seuraavilta paikkakunnilta:

Mitä toimitus sisältää? Sisältääkö oven hinta myös kiskon?

Meillä on kaksi toimituskokonaisuutta. Valmispaketti on täydellinen asennuspaketti, joka sisältää oven, rustiikkisen mattamustan pyörästökiskomekanismin, mattamustan vetimen, lattiakiinnitteisen alaohjurin, korokelaudan sekä  tarvittavat ruuvit ja mutterit. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit. Jos ovi löytyy omasta takaa, voit tilata myös pelkän pyörästökiskomekanismin. Katso näiden vaihtoehtojen tarkemmat toimitussisällöt verkkokaupastamme.

Voiko oven kiinnittää gyproc-seinään?

Kyllä voi. Saat toimituksen mukana seinään kiinnitettävän korokekiskon, jonka päälle varsinainen yläkisko kiinnitetään. Kiskon kiinnitykseen voit käyttää levyankkureita (ei kuulu toimitukseen). Ruuvit tulee kohdistaa gyprocin takana oleviin runkopuihin (koolaukset, juoksut). Näin kestävyydestä saadaan riittävä. On tärkeää kiinnittää huomiota seinän kantavuuteen. Kiinnitys on aina asiakkaan vastuulla, jos olet epävarma kysy ammattilaisen apua. Muista myös turvallisuustekijät kiinnityksessä.

Jos pohdit muita LADON Oveen liittyviä kysymyksiä, niin ota meihin yhteys soittamalla tai yhteystietolomakkeen kautta. Palvelemme sinua mielellämme.