Mirror Line juhlii 25 vuotista taivalta!

Perheeltä perheille jo vuodesta -94
19.02.2019

Mirror Line Oy:n perustamisesta tulee tänään kuluneeksi 25 vuotta.Tuohon mittavaan aikahaarukkaan mahtuu nousuja ja laskuja, onnistumisia ja vastoinkäymisiä. Olemme nähneet taipaleellamme kaikenlaista. Trendit ovat tulleet ja menneet, kuosit ovat olleet ja vaihtuneet. Vanhoja kilpailijoita on poistunut markkinoilta, uusien kilpailijoiden noustessa. Silti ihmisten tarve saada laadukkaita mittatilauskomeroita ja säilytysratkaisuja, on pysynyt samana. Ja me olemme olleet niitä asiakkaillemme tarjoamassa.

Kulkemamme matka on ollut isona osana toimintaamme ja se on muovannut yrityksestämme sellaisen kuin mitä se tänä päivänä on.

25 vuotisen taipaleen kunniaksi esittelemme Mirror Linen juhlavuoden logon.

Juhlavuoden logo kunniottaa ja myötäilee vanhaa logoamme. Se kuvastaa yhtenäisyyttä, jatkuvuutta ja määrätietoista linjaa. Juhlavuoden logo on kunnianosoitus tälle saavuttamallemme rajapyykille. Neljännesvuosisata takana ja matka jatkuu!

Seuraavien 25 viikon aikana tuomme teille muistoja ja merkkipaaluja 25 vuoden ajalta. Julkaisemme merkkipaalut facebook sivuillamme ja instagramissa. Seuraa hästägejä: #mirrorline25v #sikalanraunioilta. Tunnistat juhlavuoden merkkipaalujulkaisut hästägien lisäksi 25v juhlavuoden logomme avulla.

Laita Instagramissa ja facebookissa viimeistään nyt Mirror Line seurantaan. Tervetuloa yhteiselle matkalle!