Mittatilauskaapisto sinun suunnittelemanasi!

Etkö löydä mieleistä, juuri teille sopivaa säilytysratkaisua? Mittatilaustuotteen ansiosta saat ratkaisun, josta olet aina haaveillut!
09.01.2020

Mittatilauskaapisto

Mittatilauskaapisto tarpeesi mukaan

Toteutamme mittatilaustuotteita suoraan tarpeeseen siten, että sinä voit halutessasi toimia suunnittelijana. Päästä luovuutesi vapaaksi, sillä mittatilaustuotteissa ei tunneta rajoituksia! Suunnittele unelmiesi  mittatilauskaapisto yhdessä ammattitaitoisten jälleenmyyjiemme kanssa. Voit yhdistellä vapaasti erilaisia materiaaleja, kehyksiä ja värejä sekä valita juuri sinun tarpeidesi mukaiset lisävarusteet kaapistoon. Lisävarustevalikoimaamme voit tutustua täällä. Jokainen tuote on ainutlaatuinen toteutus millintarkoilla mitoilla viimeisteltynä.

Vaikka mittatilaustuote on hyvin joustava vaihtoehto, huomioimme tuotteen valmistuksessa totta kai myös kestävyyden, tuotteen rakenteen ja turvallisuuden. Näin sinä saat takuulla toivomasi tuotteen, joka kestää käytössä pitkään.

Yli 25 vuoden kokemus alalta

Olemme toimineet alalla jo yli 25 vuotta. Tuossa ajassa olemme kohdanneet useita erityyppisiä kohteita, missä vastassa on ollut mitä mielenkiintoisempia haasteita. Emme siis puhu ongelmista, vaan haasteista ja ominaisuuksista, jotka pitää suunnittelussa ottaa huomioon. Yleisimpiä ominaisuuksia, joita asiakkaidemme kohteista löytyy, ovat lattialämmityksen jakotukit, sulaketaulut, valokatkaisimet ja ilmanvaihtoon liittyvät asiat. Asiakkaille mahdollisesti haaste, mutta meille hyvinkin arkipäivää. Yhtenä esimerkkinä voit tutustua tähän blogikirjoitukseen, jossa 70-luvulla rakennetun kerrostalohuoneiston eteistila toimi loistavana esimerkkinä siitä, kuinka hyvin suunnitelulla kaapistolla, saadaan hankalastakin tilasta toimiva.

Esittelemme sivujemme referenssiosiossa asiakkaidemme kohteita. Referenssisivustolla pääset lukemaan asiakkaidemme tarinoita ja kokemuksia tuotteistamme. Esille voitaisiin nostaa vaikka kuinka monta artikkelia, mutta valitsen yhden artikkelin, yhdestä selkeästä syytä. Miten muuten kuin mittatilauksena olisi  mahdollista saada kaksipuoleinen kaapisto vanhaan taloon tilanjakajaksi?

Käy tutustumassa Anna Nikulan tarinaan, referenssisivullamme >>

Mittatilaus kaapisto suunnitellaan aina asiakkaan omien mittojen ja tarpeiden pohjalta

Mittatilauskaapisto suunnittelussa – huomioi nämä seikat

Kun lähdet suunnittelemaan omaa mittatilaustuotettasi, käytä hetki todellisen tarpeesi miettimiseen. Millaiseen tilaan säilytysratkaisu tulee? Mitä siellä halutaan säilyttää? Ketkä ovat säilytysjärjestelmän käyttäjiä? Millainen värimaailma tilassa on? Mittatilauskaapistosta saat juuri sinun tilaasi sopivan, sillä Mirror Linella on laaja väri- ja materiaalivalikoima. Voit tutustua niihin täällä.  

Kiinnitä huomiota tämänhetkisen tarpeen lisäksi tulevaisuuteen. Tuleeko tarve muuttumaan myöhemmin? Tuleeko suunnitelmissa huomioida myös asunnon jälleenmyyntiarvo? Huomioi nämä ratkaisun suunnittelussa, sillä säilytysratkaisumme ovat pitkäikäisiä. Oikeanlaisilla valinnoilla mittatilauskaapisto kestää myös ulkonäön suhteen hyvin aikaa asukkaalta toiselle.

Lastenhuoneen säilytys - vaatteet ja lelut 

Mittatilaustuotteella sopivampi ratkaisu

Mittatilauspalvelumme soveltuu jokaiselle, joka kaipaa omiin tarpeisiinsa tavallista sopivampaa ratkaisua. Kun säilytysjärjestelmän suunnittelee huolella, helpottaa se arkea kummasti. Kun jokaiselle tavaralle löytyy paikkansa, on kodin siistinä pitäminen huomattavasti helpompaa. Mittatilauskaapisto on aina myös tilaan mitoitettu, eli se näyttää sinne juuri sopivalta. 

Jokainen mittatilaustuote on uniikki niin suunnittelun kuin tuotannon puolesta – toista samanlaista et löydä! Tuotteemme ovat kotimaisen työn tuloksia, ja niiden hinta-laatu-suhde on vertaansa vailla. Tiesitko, ettei mittatilaustuote automaattisesti tarkoita isoa hintalappua?

Tutustu mittatilaustuotteisiimme ja suunnittele oma ratkaisusi jo tänään! »