Mittatilausvaatekaappi lisävarustein tuo järjestystä arkeen

Vaatekaapistoon on helppo saada järjestys käyttämällä käytännöllisiä lisätarvikkeita. Korit, laatikot, siivouslankahyllyt ja vaatetangot tekevät kaapistoon luontevat paikat tavaroille, jossa niitä on helppo säilyttää. Tavarat ja vaatteet eivät huku ja järjestys pysyy vaatekomerossa.
24.10.2019

mittatilausvaatekaappi tehdään toiveiden mukaan

Kaappien tavaranpaljous ja yleinen epäjärjestys aiheuttavat useissa kodeissa päänvaivaa. Eniten harmia säilytystilojen kanssa aiheuttaa se, että tavarat ”hukkuvat” kaappiin. Syynä voi olla tavaroiden suuri määrä, mutta myös epäkäytännölliset säilytysratkaisut, jotka eivät helpota tärkeimpien tavaroiden löytymistä. Vaatteiden säilytys on usein se kompastuskivi, johon kodin järjestyksenpito viimeistään kaatuu. Monen haaveissa siintää siisti ja käytännöllinen liukuovikaapisto, jossa kaikella on oma selkeä paikkansa.

Epäjärjestys vaatekomerossa voi aiheuttaa ylimääräistä rahankulua. Kaaos vaatekaapissa johtaa usein turhiin hankintoihin, kun vaatteen unohtuessa kaapin perälle tilalle ostetaan uusi. Komeron sisällön helppo näkeminen parantaa vaatekaapin hallintaa ja helpottaa asujen valintaa. Tarpeiden mukaan toteutetussa mittatilausvaatekaapissa yhteensopivat vaatekappaleet löytyvät näppärästi ilman vaatepinojen siirtelyä hyllyltä toiselle.

Mittatilausvaatekaappi  hyvin suunniteltuna säästää turhalta työltä. Onko sinulle tuttuja paniikinomaiset tilanteet juuri ennen uloslähtöä, kun joudut silittämään vaatteesi kiireessä uudelleen? Silitetyt paidat, prässätyt housut ja mankeloidut vuodevaatteet pysyvät rypyttöminä, kun ne säilytetään asianmukaisesti.

Mittatilausvaatekaappi pienin arkea helpottavin varustein

mittatilauvaatekaappi pienin arkea helpottavin varustein

Lisätarvikkeiden ostaminen toki nostaa komeron kokonaishintaa, mutta kannattaako keskeisten lisäosien hankinnassa säästää? Mittatilausvaatekaapin lisätarvikkeet ovat suhteellisen pieni taloudellinen satsaus, mutta lopulta nämä pitkäaikaiset hankinnat tuovat mukanaan paljon käyttömukavuutta ja helpottavat arkea.

Vaatekaapin lisävarustelun lähtökohtina ovat luonnollisesti kaapiston käyttökohde sekä käyttäjän säilytystarpeet. Oleellisesti lisätarvikkeiden tarpeeseen vaikuttaa se, onko kyseessä eteisen säilytyskaappi, makuuhuoneen vaatekaappi, kodinhoitohuoneen pyykki- ja liinavaatekaappi, olohuoneen kirjahylly vai keittiön astiakaappi.

Kaapiston varustelun tarve kannattaa ottaa huomioon jo hyvissä ajoin mittatilausvaatekaappia suunniteltaessa. Komeron mitoituksessa voidaan tällöin paremmin huomioida se, kuinka esimerkiksi laatikot, korit, vaatetangot ja siivouslankahyllyköt tullaan sijoittamaan.

 

 

Laatikot vaatekaappiin

mittatilauvateekaappi koreillaLaatikoiden käytön myötä kaappitila pystytään hyödyntämään syvyyssuunnassa kokonaan. Kun laatikko vedetään ulos, päästään näkemään myös hyllyillä usein pinojen taakse jäävät tavarat.

Laatikoiden avulla tavarat saadaan täysin piiloon ja suojaan pölyltä. Esimerkiksi sukat ja alushousut eivät välttämättä pysy parhaassa järjestyksessä hyllylle ladottuna, mutta laatikosta ne ovat näppärästi saatavilla. Laatikoilla saadaan vaatekaapistoihin sama hyöty kuin korien avulla, mutta laatikoiden käyttö luo vieläkin siistimmän yleisilmeen.

Mittamuunneltavassa kaapissa laatikot ovat paras ratkaisu, koska ne sopivat kaikkiin leveyksiin. Valikoimastamme löytyvät edulliset metallilaatikot sekä hidastavat laatikot levyreunalla.

 

Mittatilausvaatekaappi ulosvedettävin korein

Korit soveltuvat erityisesti pienille vaatekappaleille ja asusteille, kuten lasten vaatteille, alusvaatteille tai sukille. Korit helpottavat liukuovikaapiston järjestyksenpitoa, koska ne ovat helppoja nostaa esimerkiksi lajittelua varten ulos vaatekaapista. Kori on hinnaltaan edullisempi kuin laatikko.

Monen käyttäjän mielestä kori on käytännöllisempi tavaroiden säilytyspaikka kuin laatikko, koska korin sisällön näkee heti ilman avaamista. Tämä on tietenkin täysin makuasia ja useat asiakkaamme yhdistelevätkin sekä koreja että laatikoita liukuovikaapistoonsa! Korimalleja löytyy valikoimistamme kolmea erilaista ja kahta eri korkeutta.

Mittatilausvaatekaappi laatikoilla ja koreilla – lue lisää vaihtoehdoistamme! 

Vaatetanko vaatekaappiin

Vaatetanko on arkea helpottava valinta kaapiston omistajalle, joka ei rakasta vaatteiden viikkaamista. Vaatetangolla saadaan luotua helposti säilytystilaa herkästi rypistyville vaatteille. Tankoon ripustetut vaatteet ovat lisäksi helposti nähtävillä.

Pystytangolla toteutetaan kätevästi tilanjako lyhyille ja pitkille vaatteille. Pystytangon avulla lyhyet vaatteet voidaan ripustaa kahteen tasoon ja komeron alaosaan ei jää hukkatilaa. Tilankäyttö tehostuu entisestään.

Lue lisää vaatteiden ripustamisen monista mahdollisuuksista blogistamme. 

Siivouslankahyllykkö

mittatilausvaatekaappi jossa myös osio siivoustavaroille

Siivouskaappi saadaan helposti hyvään järjestykseen siivouslankahyllykön avulla. Todella näppärä ja käytännöllinen hylly tarjoaa paikat imurin letkulle ja suuttimille sekä siivousliinoille, pesuaineille, harjoille ja rikkalapioille. Runsaan hyllytilan lisäksi ripustuskoukut tarjoavat tilaa siivouskaapin sisällön organisoituun säilyttämiseen. Valikoimissamme oleva laadukas siivouslankahylly on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Mirror Linen valikoimat kattavat edellä mainittujen lisätarvikkeiden ohella myös muita liukuovikaapistoja täydentäviä tarvikkeita. Toimittamiimme vaatekaapistoihin on saatavissa esim. alaslaskettavia vaatetankoja, erilaisia housutelineitä, ripustinliukuja, kenkätelineitä ja ulosvedettäviä hyllyjä.

Suunnittelemme säilytysratkaisut aina asiakkaan tarpeisiin, joten mittatilausvaatekaappia hankkiessa on hyvä muistaa käyttömukavuutta lisäävät laadukkaat Mirror Linen lisävarusteet. Täältä voit lukea lisää lisävarusteistamme.

Tutustu tästä mittatilausvaatekaappeihimme!