Näin toteutamme tilauksesi!

Oletko koskaan ajatellut, miten tilaamasi tuote syntyy? Tarvekartoituksesta valmiiseen tuotteeseen on pitkä taival, jonka jokainen tekemämme tuote käy läpi.
17.02.2017

Hallissamme on tällä hetkellä noin 15 työntekijää, joista jokaista tarvitaan esimerkiksi liukuovikaapiston valmistukseen. Vaikka vaiheita on monta, toteutamme ne rivakasti alusta loppuun saakka!

Mitä saisi olla?

Kaikki lähtee tarvekartoituksesta. Kuuntelemme, millaisen tuotteen tarvitset ja haluat, sekä millaiseen tilaan tuote tulee ja millaisia haasteita tila mahdollisesti asettaa. Kartoituksen jälkeen suunnittelemme kokonaisuuden suunnittelutyökalumme avulla. Ohjelman avulla saamme hahmoteltua nähtäväksesi valmiin tuotteen valitsemillasi materiaaleilla.

Halutessasi voit mitoittaa ja suunnitella tuotteesi itse. Muistathan tällöin olla todella tarkka, sillä joskus tila asettaa millintarkkoja rajoituksia.

Suunnitelma

Tuotannon monet vaiheet

Tuotannossa jokainen kaapisto on yksittäinen tilaus. Varastossamme ei ole valmiina mitään levytavaraa, kehyksiä, liukuoven osia tai muita vastaavia. Aloitamme tuotannon vasta tilauksen saatuamme.

Ennen tuotantoa tarkistamme vielä tilatun tuotteen toimivuuden ja kestävyyden. Mikäli tilatussa tuotteessa on esimerkiksi liian pitkät hyllyt, suunnittelemme niille sopivan tuen, jotta ne kestävät käytössä. Jos huomaamme tuotteessa jotain paranneltavaa, olemme yhteydessä jälleenmyyjään sekä asiakkaaseen ja ehdotamme parannuksia. Koska et pääse testaamaan fyysistä tuotetta ennen tilausta, teemme kaikkemme, jotta tuotteesta tulee toivotunlainen. Autamme niin ulkonäköön, toimivuuteen kuin käytäntöön liittyvissä haasteissa.

Tuotannossa jaamme tuotteen eri osat eri osastoillemme, näin valmis tuote alkaa pikkuhiljaa muodostua. Valmistamme jokaisen tilauksen alusta loppuun Etelä-Pohjanmaan tehtaallamme, näin sinä saat varmasti laadukkaan lopputuloksen.

Suomalaista käsityötä

Avaimet käteen tai tee-se-itse-ratkaisu

Kun tuote on valmis, toimitamme tuotteen suoraan sinulle tai jälleenmyyjälle, joka toimittaa tuotteen eteenpäin. Toiveesi mukaan kaapistosi voidaan myös asentaa valmiiksi. Voit myös noutaa ja asentaa tuotteen itse.

Halutessasi saat tilauksesi aina suunnittelusta asennukseen asti avaimet käteen -periaatteella tai suunnittele-ja-asenna-itse-ratkaisulla, jolloin me hoidamme vain tuotteen valmistuksen. Kummin vain päätätkään, autamme sinua kaikissa tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä!

» Ota yhteyttä ja tilaa oma tuotteesi jo tänään!