Poimi kevään käytännöllisimmät vinkit eteisen siistimiseksi

Eteinen on ensimmäinen asia, jonka vieraasi näkee astuessaan sisään kotiisi. Välittyykö eteisestäsi sellainen mielikuva, jonka haluat luoda?
02.05.2017

Eteinen on asuntosi käyntikortti

Eteinen on ensimmäinen asia, jonka vieraasi näkee astuessaan sisään kotiisi. Välittyykö eteisestäsi sellainen mielikuva, jonka haluat luoda? Mikäli lattia on täynnä kenkiä ja naulakosta pursuaa takkeja ja päällysvaatteita, kodista saa äkkiä ahtaan ja sekaisen vaikutelman.

Kurkkaa omaan eteiseesi; vastaako tilan luoma ensivaikutelma kotisi muuta olemusta? Loppuun asti mietitty kokonaisvaltainen toteutus on sekä käytännöllinen että visuaalinen ratkaisu, joka rauhoittaa tilaa huomattavasti. Eteisen säilytystoteutuksissa voit hyödyntää vapaasti erilaisia liukuovi- ja kenkäsäilytysratkaisuja, ja peilien avulla luot ahtaaseenkin tilaan valoisuutta ja tilantuntua.

» Tutustu valmiisiin kenkäsäilytysvaihtoehtoihimme täällä! 

Tunnista ja tunnusta ongelma

Mieti, mitkä asiat eteisessäsi eivät toimi. Onko kaikille tarvittaville tavaroille oma paikkansa vai lojuvatko tavarat sikin sokin? Tiedostamalla ongelmakohdat olet askeleen lähempänä ratkaisua.

Mittaa tila ja ota meihin yhteyttä, niin teemme eteisestäsi toimivamman kokonaisuuden. Löydät valikoimastamme liukuovikaapistoja sekä kenkäsäilytysratkaisuja niin vakioratkaisuina kuin mittatilaustuotteinakin. Mikäli valmisvalikoimastamme ei löydy juuri sinun eteiseesi sopivaa ratkaisua, toteutamme sellaisen millintarkkana mittatilaustyönä.

Huomaathan, että mittatilauskaluste ei automaattisesti tarkoita, että ratkaisut ja toteutusten hinnat laskettaisiin tuhansissa euroissa. Tehokkaan tuotantomme, oman kuljetuskalustomme ja joustavan, asiakaslähtöisen toimintamallimme avulla pystymme tarjoamaan mittatilaustuotteetkin kilpailukykyiseen hintaan.

Helppo vinkki asiantuntijaltamme!

Käy eteisesi vaatekaapit ja kenkähyllyt läpi. Säilytätkö tilaa vieviä talvivaatteita ja -kenkiä kaapissasi vielä kevään tullen? Karsi kausivaatteiden ulkopuoliset vaatteet pois naulakosta esimerkiksi varastoon, niin saat näppärästi lisää tilaa eteiseesi! Kätevien kaapistoratkaisujemme avulla pidät myös varaston ja vaatehuoneen siistissä järjestyksessä.

Tutustu kaapistovalikoimaamme täällä! »