Remppa vai muutto Suomi – Mirror Linen tuotteet ohjelmassa

08.10.2021

Remppa vai muutto Suomi -ohjelma on pyörinyt tämän syksyn Nelosella ja Ruudussa torstaisin klo 20. Ohjelmassa sisustussuunnittelija Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsey kisailevat siitä, saadaanko kotiinsa tyytymätön pariskunta pysymään kodissaan remontin jälkeen vai muuttamaan parempaan asuntoon. Pariskunnan toinen osapuoli haluaisi jäädä vanhaan kotiin, jota Marko remontoi toimivammaksi, ja toinen haluaisi muuttaa Annen etsimään unelmakotiin.Kuitenkin niin budjetin koko kuin yllätykset remonttikohteissa tuovat  mutkia matkaan.

Mirror Linen tuotteita on nähty kolmessa jaksossa. Seuraavaksi esittelemme meidän tuotteillamme tehdyt ratkaisut ohjelmassa.

Remppa vai muutto Suomi – jakso 2. LADON Ovi

remppa vai muutto jakso 2 kertoi tyhjän pesän syndroomasta kertovasta pariskunnasta

Sarjan toisessa jaksossa nähtiin Tanja ja Antti, jotka olivat uuden elämäntilanteen edessä. Lapset olivat muuttaneet pois kotoa, joten pariskunta kipuili tyhjän pesän syndrooman kanssa. Heillä oli iso talo, joka oli palvellut kolmilapsista perhettä hyvin. Koti tuntui tyhjältä kahdelle hengelle ja sisustukseltaan hieman vanhentuneelta. Pariskunnan toiveena oli saada paremmat tilat koiran pesemiseen, uudistettu keittiö, paremmat vaatesäilytystilat ja mukavammat oleskelutilat. Marko onnistui täyttämään lähes kaikki parikunnan toiveet, ja lopulta pariskunnan valinta oli remppa!

remppa vai muutto -ohjelmassa vaatehuoneen oveksi asennettiin LADON Ovi

Uusi makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone sai ovekseen valikoimastamme löytyvän kauniin LADON Oven. Kyseessä on valkoinen 1067 mm valmisovi, joka on tilattavissa verkkokaupastamme. Se toi modernia maalaistunnelmaa kotiin. Asukkaat ihastuivatkin suuresti tähän muutokseen!

LADON Ovea on saatavilla kahdessa eri leveydessä (914 mm ja 1067 mm) ja neljässä eri sävyssä: valkoinen, kaskisavu, hiekkakivi ja käsittelemätön. Lisäksi tällä hetkellä myynnissä on rajoitettu erä ovia sävyissä saluuna (914 mm), hopeakelo (914 mm) ja puhtaanvalkoinen (1067 mm). Kaikissa LADON Ovissa on mattamusta rautainen kisko, jonka mekanismi ja pyörästö ovat tuttuja maalaismaisemastamme. Liukuovipaketit on varusteltu hidastimilla, joilla ovi aukeaa ja sulkeutuu pehmeästi. Tilauksen mukana tulee yksi vedin.

Lue lisää LADON Ovistamme ja tilaa omasi verkkokaupastamme. 

Remppa vai muutto Suomi – jakso 4. Tilanjako-ovi 

Remppa vai muutto -ohjelman neljännessä jaksossa kerrottiin lapsiperheestä, joka asui kahden aikuisen kodissa

Neljännessä jaksossa oltiin Petran ja Tiituksen kotona, joka oli ollut sopiva pariskunnalle aiemmin, mutta lasten myötä osoittautunut haastavaksi. Erityisesti kodinhoitohuone, keittiö ja säilytystilat kaipasivat kipeästi sopivampia ratkaisuja. Varsinkin kodinhoitohuoneen ahtaat ja epäkäytännölliset tilat kiristivät hermoja tässä lapsiperheessä. Tällä kertaa remppaan uskoi Tiitus, kun taas Petra oli muuton kannalla. Tälläkin kertaa kodinhoitohuoneen ja keittiön remontti sekä eteisen säilytysratkaisujen järkevöittäminen vakuttivat, ja valinta oli remppa.

Remppa vai muutto -ohjelman jaksossa neljä asennettiin tilanjako-ovi keittiön ja kodinhoitohuoneen välille

Keittiön ja kodinhoitohuoneen välille asennettiin Mirror Linen tilanjako-ovi. Haasteiden vuoksi kodinhoitohuonetta ei saatu laajennettua, mutta siitä tehtiin muuten toimivampi. Kohtaan tarvittiin vähän tilaa vievä oviratkaisu, sillä jokainen neliö tarvittiin käyttöön kummassakin tilassa. 

remppa vai muutto -jaksossa tilanjako-ovessa on tumma rigoletto -levystä.

Mirror Linen tilanjako-ovi liukuu seinän sisään, joten ovi ei tarvitse auetakseen seinätilaa kummastakaan huoneesta. Tällainen ratkaisu onnistuu omaankin kotiin, kun tilanjako-ovi asennetaan jo seinän tekovaiheessa. Kannattaa myös huomioida, että ovelle jää huoltoluukku, jotta oven ja kiskon saa tarvittaessa huollettua. Ovessa materiaalina on tumma rigoletto -levy, joka sointuu kauniisti keittiön tummaan tasoon ja lattiaan. Kehyksenä on valkoinen Twin-alumiinikehys. 

Katso, millaisia mahdollisuuksia tilanjako-ovista löytyy!

Remppa vai muutto Suomi – jakso 6. Lasiseinä

remppa vai muutto -ohjelman jaksossa 6 remontointiin kerrostaloasuntoa Töölössä

Jaksossa kuusi Marko ja Anne matkasivat Töölöön Tiinan ja Tapion kerrostaloasuntoon. Asunnossa oli todella erikoinen pohjaratkaisu, sillä eteinen ja keittiö olivat samaa tilaa. Toinen isompi haaste oli, että Tapion lapsella ei ollut omaa huonetta. Hänen parvisänkynsä ja lelunsa olivat oleskelutilan alkovissa, joka oli hankala ratkaisu arjessa. Lapsi ei malttanut nukkua iltaisin, kun aikuiset käpertyivät TV:n ääreen. Näiden lisäksi myös säilytystilalle oli tarvetta, ja kylpyhuone kaipasi järkevöittämistä.

Remppa vai muutto -jaksossa lapselle erotettiin oma tila lasiseinällä

Remontissa luotiin selkeämpi eteistila ja tehtiin kunnon keittiö ja ruokailutila. Myös säilytystilaa lisättiin ja huonejärjestystä muutettiin. Lapselle eroteltiin ihana oma tilansa keittiö-ruokailutilasta Mirror Linen lasiseinällä. Tämä oli hyvä ratkaisu tilaan, sillä ainoaa ikkunaa ei haluttu peittää seinällä. Näin lapselle saatiin omaa tilaa valoisuudesta tinkimättä. 

Remppa vai muutto -jaksossa lastenhuone erotettiin lasiseinällä ruokailutilasta

Lasiseinässä on yhteensä seitsemän liukuovea. Vasemmalla puolella on kaksi kiinteää liukuovea taaimmaisella kiskolla ja oikealla kolme. Etummaisella kiskolla on kaksi hidatimilla varustettua liukuovea. Kirkas 6 mm laminoitu lasi on ympäröity mustalla alumiinisella Classic Mini -kehyksellä. Tämä onkin ehdottomasti suosituin yhdistelmä lasiseinissämme!

Remppa vai muutto Suomi -jaksossa saatiin lapselle oma tila lasiseinälläRemppa vai muutto Suomi -jaksossa saatiin lapselle oma tila lasiseinällä

Tämä perhe päätyi lopulta muuttoon, sillä Anne löysi heille sopivalla sijainnilla asunnon, josta löytyi sekä aikuisille että tyttärelle omat huoneet. Töölön koti meni siis myyntiin, mutta onneksi Markon suunnitelma taipuu moneen muuhunkin tilanteeseen. Lasiseinällä rajattu tila voisi toimia vaikkapa etätyöpisteenä!

Lue lisää erilaisista lasiseinätoteututuksista täältä.

 

Onko sinulla tarvetta liukuoviratkaisuille kodissasi? Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu!