Sisustustrendejä 2017

Vuoden 2016 jäädessä taakse ja uuden vuoden vaihtuessa on hyvä siirtää katse kohti uutta ja uljasta vuotta 2017.
05.01.2017

Mitä mahtaa vuosi 2017 tuoda tullessaan?  Kansainväliset sisustustrendit rantautuvat jälleen Suomeen ja nettijulkaisuista, tutkimusraporteista ja bloggareiden postauksista on havaittavissa selkeä yhtenäinen linja.

Vuoden 2017 odotetaan muokkaavan myös suomalaisista kodeista luonnonläheisiä linnakkeita, joissa hallitsevat luonnonmukaiset värisävyt, arjen luksus ja kotoisa, jopa mökkimäinen tunnelma.  Luonnonmukaisilla värisävyillä halutaan korostaa kodin ja luonnon yhteyttä toisiinsa, lämpimien materiaalien korvatessa kylmät ja valkeat sävyt, struktuuripintojen korvatessa sileät ja steriilit pinnat.

Arjen luksusta tuovat jopa ”hotellimainen” tunnelma, jossa urbaanit metallisävyt, kromit, messingit, harjatut teräkset yhdessä värillisten pienien yksityiskohtien kanssa toimivat loistavina mausteina sisustuksessa. Vaikka tyylinä LOFT henkisen asumisen ennustetaan siirtyvän taka-alalle, tulee industrial- henkinen  estetiikka, struktuureineen ja vivahteineen myös vuoden 2017 trendeihin.

Koska koti on jokaiselle paikka, jossa voi paeta arkea, olla oma itsensä ja  keskittyä vain olennaiseen, on tärkeää että kotisi on linnasi, paikka jossa voit rentoutua.

Miten me voimme olla luomassa kodistasi juuri sinun näköistä? Kaipaako kotisi sitä pientä ripausta luksusta ja väriä? Puuttuuko kodistasi lämmin ja luonnonläheinen tunnelma?

Tiesitkö että mallistostamme löytyy paljon myös luonnonläheisiä värisävyjä ja materiaaleja? Levyvärimme Rustiikki, Naturel ja Harmony edustavat vahvalla, mutta rauhallisella kuviopinnalla trendien viimeisimpiä linjauksia. Arkeen ripauksen luksusta tuovat teräskehysmallistomme Messinki, Kromi ja Nikkeli -kehykset.

kaipaat piristystä ja väriläiskää tilaasi, uskalla olla rohkea ja leikkisä! Liukuoviimme on saatavilla vakiona  12 erisävyistä värillistä lasia,  27 erisävyistä levykuosia.  Tarpeen vaatiessa saat oveesi vaikka oman lempivärisi; MDF-oviimme sekin onnistuu. Miltä kuulostaisi vaaleanpunaiset tai terrakotan väriset ovet? Teemme sen sinulle mahdolliseksi.

Ota yhteyttä meihin tai lähimpään jälleenmyyjääsi, tehdään sinun kodistasi juuri toivomasi näköinen Mirror Linen -tuotteilla.

Upeaa uutta vuotta 2017!