Suunnittele oma millintarkka ratkaisusi!

Etkö löydä mieleistä, juuri teille sopivaa säilytysratkaisua? Mittatilaustuotteen ansiosta saat ratkaisun, josta olet aina haaveillut!
09.01.2017

Suunnittele

Suunnittele mittatilaustuote tarpeesi mukaan

Toteutamme mittatilaustuotteita suoraan tarpeeseen siten, että sinä voit halutessasi toimia suunnittelijana. Päästä luovuutesi vapaaksi, sillä mittatilaustuotteissa ei tunneta rajoituksia! Suunnittele unelmiesi tuote yhdessä ammattitaitoisten jälleenmyyjiemme kanssa. Voit yhdistellä vapaasti erilaisia materiaaleja, kehyksiä ja värejä. Jokainen tuote on ainutlaatuinen toteutus millintarkoilla mitoilla viimeisteltynä.

Vaikka mittatilaustuote on hyvin joustava vaihtoehto, huomioimme tuotteen valmistuksessa totta kai myös kestävyyden, tuotteen rakenteen ja turvallisuuden. Näin sinä saat takuulla toivomasi tuotteen, joka kestää käytössä pitkään.

25 vuoden kokemus alalta

Olemme toimineet alalla jo 25 vuotta. Tuossa ajassa olemme kohdanneet useita erityyppisiä kohteita, missä vastassa on ollut mitä mielenkiintoisempia haasteita. Emme siis puhu ongelmista vaan haasteista ja ominaisuuksista mitä pitää suunnittelussa ottaa huomioon. Yleisimpiä ominaisuuksia mitä asiakkaidemme kohteista löytyy ovat lattialämmityksen jakotukit, sulaketaulut, valokatkaisimet ja ilmanvaihtoon liittyvät asiat. Yhtenä esimerkkinä voit tutustua tähän blogikirjoitukseen, jossa 70-luvulla rakennetun kerrostalohuoneiston eteistila toimi loistavana esimerkkinä siitä, kuinka hyvin suunnitelulla kaapistolla, saadaan hankalastakin tilasta toimiva.

Esittelemme sivujemme referenssi osiossa asiakkaidemme kohteita. Referenssi sivustolla pääset lukemaan asiakkaidemme tarinoita ja kokemuksia tuotteistamme. Esille voitaisiin nostaa vaikka kuinka monta artikkelia, mutta valitsen yhden artikkelin, yhdestä selkeästä syytä. Millä muulla tavalla kuin mittatilauksena toteutettavana, olisi asiakkaalla mahdollista saada kaksipuoleinen kaapisto, vanhaan taloon tilanjakajaksi.

Käy tutustumassa Anna Nikulan tarinaan, referenssi sivullamme >>

Suunnittele

Huomioi nämä seikat ennen suunnittelua

Kun lähdet suunnittelemaan omaa mittatilaustuotettasi, käytä hetki todellisen tarpeesi miettimiseen. Millaiseen tilaan säilytysratkaisu tulee? Mitä siellä halutaan säilyttää? Millainen värimaailma tilassa on?

Kiinnitä huomiota tämänhetkisen tarpeen lisäksi tulevaisuuteen. Tuleeko tarve muuttumaan myöhemmin? Huomioi se ratkaisun suunnittelussa, sillä säilytysratkaisumme ovat pitkäikäisiä.

Suunnittele

Mittatilaustuotteella sopivampi ratkaisu

Mittatilauspalvelumme soveltuu jokaiselle, joka kaipaa omiin tarpeisiinsa tavallista sopivampaa ratkaisua. Jokainen mittatilaustuote on uniikki niin suunnittelun kuin tuotannon puolesta, toista samanlaista et löydä! Tuotteemme ovat kotimaisen työn tuloksia, ja niiden hinta-laatu-suhde on vertaansa vailla.

Tutustu mittatilaustuotteisiimme ja suunnittele oma ratkaisusi jo tänään! »