Tyytyväinen asiakas – laadun kehittämisen tavoite ja tulos

08.10.2018

Asiakkaan toiveet huomioiden, laadusta tinkimättä

Tämän vuoden yksi projekteistamme on ollut laatukäsikirjan valmistaminen, johon olennaisena osana kuuluvat asiakastyytyväisyys, tuotteidemme virheettömyys ja ympäristöasiat. Laatukäsikirja ei ole ainoastaan ohjenuora tuotannollemme, vaan se tulee olemaan suuri osa koko toimintaamme jatkossa. Laatukäsikirja määrittelee toimintaamme aina tavarantoimittajien materiaalivalmistuksesta, loppuasiakkaalle toimitettuun kokonaisuuteen.

Mitä tämä hyödyttää?

Asiakastyytyväisyys, kestävä kehitys, ekologisuus, laatu, materiaalien turvallisuus… Syitä tähän projektiin on monia. Toimintamme taustalla on aina ollut halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan.  Tuotteemme eivät ole heräteostoksia, jotka heitetään pois pian ostamisen jälkeen: tapa joka käy kalliiksi sekä luonnolle että kuluttajalle.

Vuosien aikana tuotantomme ja prosessimme ovat hioutuneet huippuunsa. Kehittyminen, muuntautuminen, ja mukautuminen on kuitenkin pakollista, mikäli haluaa olla mukana leikissä vielä seuraavatkin 25 vuotta. Siksi haluamme entisestään panostaa meille tärkeisiin asioihin. Käsikirjan avulla varmistamme että jatkossakin mietimme sitä, kuinka voisimme tuotannossamme kuormittaa luontoa vähemmän; miten esimerkiksi pystymme lisäämään tuotannosta syntyvän ylijäämämateriaalin hyötykäyttöä.

Laatutakuu asiakkaillemme

Projektin myötä otimme liukuoviimme käyttöön Mirror Line -logotarran. Vihdoin tunnistat tuotteemme helposti! Logotarra on tärkeässä roolissa laadun varmistuksessa: tarra liimataan virheettömään ja laatukriteerit täyttävään tuotteeseen ja se siirtyy eteenpäin pakkaukseen. Virheetön tuote ja tyytyväinen asiakas on tuotannollemme kunnia-asia!

 

Laatukäsikirjan teko on entisestään lisännyt porukkamme yhteishenkeä sekä työn mielekkyyttä, sillä projektin tekemiseen osallistuu koko Mirror Line Oy:n henkilökunta. Jokaisella työntekijällä on oma tärkeä paikkansa tuotantoketjussa.

Ympäristöasiat

Tiedostamme sen, että yksi toimintamme eniten ympäristöä kuormittavista asioista on tavaroiden kuljetuslogistiikka. Pyrimme pitämään aina kuljetuskalustomme uusittuna ja tälläkin hetkellä käytössämme olevissa kuorma-autoissa on kaikissa Ad-Blue käyttöjärjestelmä, joka vähentää pakokaasujen typpioksidien määrää. Kuljetuskalustomme täyttää EURO 6 normin, mikä tarkoittaa sitä että typpioksidin määrä on enimmillään 80mg/km. Ad-Blue käyttöjärjestelmä puhdistaa pakokaasun typpioksiditasot lähes nollatasolle. Luonto kiittää!

 

Toivomme että tämän tekstin luettuasi seuraavalla kerralla kun teet ostopäätöstä tuotteesta kuin tuotteesta, pysähdyt miettimään mitä kaikkea tuotteen ”taakse” kätkeytyy. Jokaisella valinnalla voi vaikuttaa!