Uudella ilmeellä kohti tulevaa

Mirror Line Oy juhlistaa tänä vuonna 25 vuotista taivaltaan mittatilauksena tehtävien liukuovien ja säilytysjärjestelmien valmistajana. Yritys syntyi vuonna 1994 tapahtuneen tulipalon seurauksesta, joka vei mukanaan yrittäjäperheen sikalan, ja sen mukana elannon. Mirror Line syntyi vanhan sikalan raunioille tuhkista kuin feeniks lintu.
23.08.2019

Uusi logo ja yritysilme

Mirror Line Oy on viettänyt tämän vuoden aikana 25v juhlavuottansa. Yritys on perustettu Etelä-Pohjanmaalle Karijoen lakeuksille 24.8.1994. Historian aikana olemme nähneet ja kokeneet paljon. Matkan varrelta muistoja ja kommelluksia on voinut seurata somestamme merkkipaalujen muodossa.

Juhlavuotemme on näkynyt toiminnassamme muullakin tavalla. Olemme tämän vuoden aikana julkistaneet useita tuote- ja materiaaliuutuuksia, kertoneet

Mirror Line 25v juhlalogo

tulevaisuudensuunnitelmistamme ja panostaneet tuotantoon, tulevaisuutta silmällä pitäen. Kehittyminen vaatii mukautumista ja muuttumista, johon yrityksessämme pyritään vastaamaan.

25v juhlavuotemme alussa aloitimme ”siirtymävaiheen” yritysilmeemme uudistamisessa. Sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissa on käytetty juhlavuotta varten suunniteltua väliaikaista juhlavuoden logoa. Tämän avulla voimme vaivattomammin siirtyä uuden logon käyttämiseen. Mirror Line Oy:n virallinen 25v syntymäpäivä on erinomainen hetki julkistaa yrityksemme uusi moderni logo.

 

 

Idea uudistuneen logon takaa

Uudistunut logomme ja yritysilmeemme kunnioittaa vanhaa ja alkuperäistä logoamme. Modernilla, mutta ei liian modernilla otteella. Uudistunut logo on kevyempi, raikkaampi ja kuvastaa taidokkaasti ja perinteitä kunnioittaen meitä ja tuotteitamme, mutta silti siinä on jotain tuttua ja turvallista. Logossa olevat kolme ruutua kuvastavat edustamiamme tuotteita, mutta samaan aikaan muodostavat M-kirjaimen silhuetin sekä nimessämme esiintyvän linjan, kolmen peräkkäisen ruudun muodossa.

 

Yritysilmeemme historia  

Mirror Line logohistoria

Ensimmäisen logomme saimme tietenkin heti vuonna -94 ja samaa tyyliä ja ideaa mukaillen logoa on päivitetty vuosien saatossa.

 

Uudistunut logomme, sen erilaisissa väri ja muotoyhdistelmissä on ladattavissa tästä linkistä