Uudet kehysvärit ja päivitetty muotoilu

14.05.2020

uudet kehysvärit ruskea ja grafiitti

Teräskehyksen uudet tuulet

Olemme uudistaneet teräskehysten valikoimaa ja lisänneet sinne kaksi uutuusväriä! Uudet kehysvärit ovat muotoilultaan aiempaa sulavammat ja modernimmat. Kehyksessä on kupera muoto, josta saa hyvin kiinni. Kehykset valmistetaan Suomessa, jonka myötä kotimaisuusasteemme nousee yli 70%: iin. Kotimaisuus on meille tärkeä asia ja haluamme muodostaa valikoimaamme myös siten, että voimme tukea kotimaista työtä. Näiden uusien kehysten valinnassa on jo heti alussa kiinnitetty huomiota tuotteiden alkuperään.

Uudet kehysvärit

Upeat uudet kehysvärit ovat helmiäishohteinen ruskea ja tummanharmaa grafiitti. Uusien värien lisäksi kehyksen muotoilu muuttuu entistä linjakkaammaksi. Säilyttäen kuitenkin muodon, josta liukuoven saa helposti avattua.

Valikoimaan tulee sekä leveä että kapea teräskehys uusissa väreissä. Musta leveä teräskehys päivittyy samalla tähän uuteen malliin. Myös lisää värejä uudella muotoilulla on tulossa myöhemmin. Kapean kehyksen muotoilu on identtinen nykyisen profiilin kanssa, mutta sekin tulee muuttumaan kotimaiseksi.

Voit tilata kotiisi nämä uudet kehysvärit ja muut valikoimamme materiaalit nähtäväksi livenä ja tilan oikeassa valaistuksessa. Mallipalalaatikon pääset tilaamaan tästä. Muistathan, että hyvitämme mallipalalaatikon hinnan sinulle tilausta tehdessäsi!

Leveä ja kapea teräskehys

Ruskea tekee uutta tuloaan sisustuksessa

Vaaleamman beigen rinnalle sisustukseen on palaamassa uudelleen myös tummempi ruskea. Ruskeaa on näkynyt enenevissä määrin seinämaaleissa, ja esimerkiksi lattioissa aletaan hiljalleen haluta myös tummempaa puuta. Ruskean kehyksen pinta on kauniin helmeilevä. Valon osuessa siihen se hohtaa kauniisti. Maanläheiset sävyt sopivat moneen tilaan, ja tämäkin kehys voidaan yhdistää moniin levy- ja lasimateriaaleihin. Kehyksen kanssa sopivat kaikki puunkuvioiset levyt ja luonnonsävyiset lasit. Kuvassa on ruskea kehys yhdistetty sherwood levyn ja puhtaan valkoisen lasin kanssa. Nämä muodostavat raikkaan yhdistelmän ja luovat harmonista tunnelmaa sisustukseen.

Grafiitti – tyylikäs ja neutraali valinta

Grafiitti sopii upeasti ikisuosikin harmaansävyisen sisustuksen rinnalle tuoden tummempiin yksityiskohtiin kiinnostavuutta. Harmaata sisustusta on helppo piristää erilaisilla pienemmillä sisustustarvikkeilla esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Grafiitti kehys on varustettu harmaan hohtavalla pinnalla. Tämä kehys sopii kauniisti yhteen harmaan sävyjen kanssa tai tuomaan kontrastia vaaleisiin sävyihin. Kuvassa betoni ja musta mattalasi ovat yhdistetty grafiitin kehyksen kanssa. Grafiitti kehys tuo valikoimaan mukavan lisän tuomalla sinne pehmeämmän tumman sävyn. Musta kehys voi johonkin tilaan olla liian jyrkkä, joten grafiitti tuo ryhtiä olematta liian hyökkäävä.

Teräskehys grafiitti

Kotimaisuus avainasemassa

Meille Mirror Linella kotimaisuus on aina ollut tärkeä asia, ja yksi toimintamme kulmakivistä. Vuonna 2014 meillä myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- merkki heijastaakin meille tärkeitä arvoja: tuotteemme ovat valmistettu Suomessa ja me työllistämme Suomessa.

Alkuvuodesta 2020 päivitimme strategiaamme ja nostimme siinä esiin uudella tavalla myös tavarantoimittajien laadun tarkkailun. Yksi kriteeri, jonka halusimme nostaa esiin on kotimaisuus. Näin voimme yrityksenä tukea osaltamme muita kotimaisia valmistajia.

Videossa toimitusjohtajamme Sinikka Saaranluoma esittelee uudet kehykset:

 

Täältä pääset tutustumaan muihin kehys-, levy-, lasi- ja peilimateriaaleihimme.