Uusi LADON Ovi antaa siivet sisustusunelmille

28.03.2018

Oletko sisustaja, joka janoaa uusia jännittäviä ideoita ja toteuttaa rohkeasti omia sisustusunelmia? Tässä on sinulle mielenkiintoinen uutuustuote, jolla teet ideasi todeksi.

Saammeko esitellä LADON Oven: Rouhea design-liukuovi, joka huokuu perinteistä muotokieltä. Ovimaailman klassikko, joka mukautuu loistavasti erilaisiin sisustustyyleihin. LADON Ovi on katseenvangitsija ja persoonallinen yksityiskohta, mutta ennen kaikkea se on järkevä ja monikäyttöinen liukuoviratkaisu.

Olemme koonneet sinulle muutamia vinkkejä, kuinka LADON Oven parhaat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa sisustuksessa ja tilaratkaisuissa.

Tutustu LADON Oveen osoitteessa ladonovi.fi

Tiesitkö, että voit saada LADON Oven ilmaisella kotiinkuljetuksella? (Arvo 39€). Lue lisää tästä!

 

Vinkki 1: Katseenvangitsija olohuoneeseen

LADON Oven valmiit värimallit – Valkoinen, Kaskisavu ja Hiekkakivi – ovat yksinkertaisen kauniita katseenvangitsijoita. Ne täyttävät perustehtävänsä liukuovena, mutta tuovat myös omintakeisuutta tilaan. Jos haluat lisätä omaa persoonaasi sisustukseen vahvemmin, valitse mallistosta Käsittelemätön versio. Se antaa DIY-ihmiselle vapauden tuunata ovesta täysin omanlainen. Voit käyttää vahvoja värejä, korostemaaleja sekä erilaisia puun pintakäsittelyjä, kuten vahausta ja petsausta. Päästä sisäinen taitelijasi valloilleen!

 

 LADON Oven värivaihtoehdot.

Vinkki 2: LADON Ovi peittää ja piilottaa

Meillä kaikilla on salaisuuksia, joita emme halua muiden näkevän. LADON Ovi peittää tyylikkäästi esimerkiksi seinään upotetut vaatekomerot, pyykkikaapit, alkovit ja huoneet, joita emme halua esitellä. Ajattele LADON Ovea näyttävänä esirippuna, joka avaa teatterilavan ja sulkee sen, silloin kun yleisön katseita ei haluta kerätä. Nopeaa ja näppärää.

 

 

Vinkki 3: Pimennysverhot makuuhuoneeseen

Häiritseekö luonnonvalo unia? Valoa tilaan tuovat ikkunat ovat päiväsaikaan paikallaan, mutta unen aikaan pimeä olisi parempi. LADON Ovella ratkaiset sen ongelman, että aamuaurinko pääsisi herättämään liian aikaisin. Sijoita LADON Ovi -pari sivuille avattavien verhojen tapaan ikkunan eteen ja ongelma on ratkaistu. Laadukas soft close -hidastusmekanismi saa ”verhot” liukumaan kiskollaan lähes äänettömästi.

 

 

Vinkki 4: Käytä tilanjakajana

LADON Ovi on myös oiva tilanjakaja, joka sopii moneen tarkoitukseen ja kohteeseen. Voit jakaa sillä kätevästi eri tiloja; erottaa huoneita, sulkea käytäviä jne. Käyttömahdollisuuksissa on vain mielikuvitus rajana. Saatavana on erilaisia kokoja, joilla rakennat helposti oman kokonaisuuden.

 

 

Vinkki 5: Tee oma ovesi

Haluatko täyden vapauden? Voit lähteä ideoimaan omaa oveasi ilman rajoitteita, kun otat käyttöön verkkokaupastamme saatavan liukuovikiskon ja pyörästömekanismin. Tee oma antiikkiovi vanhoista laudoista, tuunaa liitutaulumaalilla vanerille ovi, jonka pintaan voi piirtää, loihdi sisustarroilla ovipintaan omaa designea, leikittele eri puumateriaaleilla, tee ovesta visuaalinen taulu, tapetoi ovi – ideoista ei tule loppua.

 

Tässä muutama esimerkki sinulle LADON Oven käyttömahdollisuuksista. Etsi lisää inspiraatiota vaikkapa Mirror Linen Pinterestistä ja lähde rohkeasti leikittelemään omilla ideoillasi.

 

Tutustu tarkemmin LADON Oven ominaisuuksiin: ladonovi.fi

Hyödynnä kampanjatarjouksemme Mirror Linen verkkokaupassa 399 € (449 €)