Vaatteiden ripustamisen monet mahdollisuudet

27.02.2020

Walk-in vaatehuone

 

Vaatteiden ripustaminen on kaapiston toiminnallisuuden ja tilankäytön kannalta tärkeä suunnitella hyvin etukäteen. Oikeanlaisilla vaatetangoilla ja koukuilla kaappitila saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti. Mirror Linen valikoimista löytyy erilaisia säilytysjärjestelmiä täydentäviä lisävarusteita.

Niin vaatekomeroiden kuin walk in -vaatehuoneidenkin käyttömukavuus syntyy paljolti oikein valittujen lisätarvikkeiden myötä. Hyllysäilytys ei sovellu kaikille vaatteille ja asusteille, ja silloin voidaan valita erilaisia ripustukseen tarkoitettuja lisätarvikkeita kuten tankoja, liukuja ja koukkuja.

Taio vaatetangoilla lisää tilaa

Pystytankokokonaisuuden hinta tässä kaapistossa 60,00€

Vaatetangot ovat käytännöllisiä lisävarusteita niille käyttäjille, joilla on helposti rypistyviä tai pitkiä vaatteita. Vaatetanko on ehdoton varuste, jos vaatekaapista löytyy talvitakkeja tai juhlapukuja. Tangolle henkareihin ripustettuna vaatteet säilyvät suorina ja siisteinä. Tangolle ripustettavia vaatteita ei tarvitse viikata ja ne ovat helposti nähtävillä yhdellä silmäyksellä.

Tavanomaisen vaatetangon lisäksi on saatavana pystytankoja, joilla toteutetaan kätevästi tilanjako lyhyille ja pitkille vaatteille. Yleensä pitkille vaatteille tarvitaan vain vähän tilaa, mutta niille on silti varattava tankotilaa. Pystytangon avulla lyhyet vaatteet voidaan ripustaa kahteen tasoon ja komeron alaosaan ei jää hukkatilaa. Tilankäyttö tehostuu entisestään.

Pystytangolla saadaan toteutettua myös leveitä tankokokonaisuuksia. Pystytangot tukevat vaatetankoja, jolloin tankokokonaisuuksien jänneväli lyhenee. Näin tangoille voidaan ripustaa raskaampia vaatteita ja esimerkiksi kokopitkiä talvitakkeja.

 

 

Liikkuvat ripustusmekanismit korkeisiin ja kapeisiin tiloihin

Pienimmissä tiloissa, joissa syvyys jää alle 500 mm, henkarit eivät mahdu kaapin ovien taakse. Kapeissa kaapeissa esim. takinhihat saattavat jäädä liukuoven väliin.alasvedettävä tanko
Ulosvedettävä ripustinliuku sopii mainiosti pienimpiin kaapistoihin, koska henkarit voidaan ripustaa kaapiston syvyyssuuntaan. Ripustinliuku on monesti ainut mahdollisuus, kun pieniin kaappeihin halutaan saada tankotilaa. Ripustinliu’ut syvyyksiin 250-400 mm maksavat 9,00-12,00 €.

Alaslaskettava vaatetanko sopii erityisesti korkeisiin tiloihin ja yleensä pitempiaikaiseen, ns. kausisäilytykseen. Mekanismin ansiosta vaatteet saadaan laskettua säilytyskorkeudelta alas, korkeudelle, josta niitä helppo käyttää. Alaslaskettavaa vaatetankoa suositellaan erityisesti pyörätuolissa istuville. Mirror Linen vaatetanko alaslaskumekanismilla maksaa 95,00 €.

Helppokäyttöiset ankkurikoukut

ankkurikoukku

Ankkurikoukku mahtuu pieneen tilaan ja se on erittäin helppokäyttöinen. Lasten on helppo ripustaa itse ankkurikoukkuun vaatteita, joissa on ripustuslenkit. Ankkurikoukku sopii henkarivaatteiden ohessa myös mainiosti esimerkiksi reppujen ja käsilaukkujen säilytykseen. Mirror Linen ankkurikoukku maksaa 18,00 €.

Mirror Linen lisätarvikkeiden avulla saat lisättyä vaatekaappiisi käytännöllistä säilytystilaa. Tutustu lisätarvikevalikoimaamme »