LADON Ovi -tarjouspyyntö

Puun saatavuusongelmien vuoksi emme tällä hetkellä toimita mittatilaus LADON Ovia.
Vaneri LADON Ovia mittatilauksena on saatavilla suoraan verkkokaupastamme. 

Jätä tarjouspyyntö mittatilaus LADON Ovesta täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarjousta varten tarvitsemme aukon koon, malli- ja väritoiveen sekä yhteystietosi.

Valitse ensin malli – valittavana on neljä erilaista maaseutumaisemasta inspiraationsa saanutta kuviointia. Mittatilaus LADON Ovet tehdään käsityönä kotimaisesta kuusesta Etelä-Pohjanmaalla. Oven kuviointi on aina kaksipuolinen.

Mittatilaus LADON Oveen voit tutustua tarkemmin täällä.

Mittamuuttuva ladon ovi mallit
Z-kuvio, K-kuvio, 1-piena, 2-piena

 

Lähtökohtaisesti myymme LADON Ovet käsittelemättöminä, jolloin voit käsitellä oven itse haluamallasi tavalla, kuten maalaamalla, vahaamalla tai lakkaamalla. Aidon puun tunne ja kuusen kaunis kuviointi tekevät mittatilaus LADON Ovesta näyttävän sisustuselementin sellaisenaankin! Lisämaksusta vahaamme ovesi Osmo Colorin puuvahalla. Valittavanasi on neljä sävyä, jotka jättävät oven puunsyyn kauniisti näkyviin. Puuvahaus maksaa 215 €-260 € / ovi riippuen oven koosta ja kuvioinnista.

mittamuuttuva ladon ovi värit

Voit pyytää tarjousta myös maalauksesta tai pohjamaalauksesta. Maalauksen hinta vaihtelee 245 €:sta 280 €:on. Pohjamaalaus on 200 €-230  €.

Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

    Puuvahaus nostaa hintaa 215 €-260 € riippuen oven koosta ja kuvioinnista.
  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Tähän voit ladata hahmottelemasi kokonaisuuden luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta
  • Lue rekisteri- ja tietosuojaseloste