Mittatilaus LADON Ovi

Maalaistunnelmaa henkivä LADON Ovi myös mittojesi mukaan!

Mikäli valmisovemme eivät sovi oviaukkoosi, on ratkaisuna mittatilaus LADON Ovi. Se on valintasi myös silloin, kun mielessäsi on jokin ainutlaatuinen toteutus tai jos tahdot aidon puun tuntua kotiisi. LADON Ovi henkii vanhan ajan maalaistunnelmaa ja on takuulla kotisi katseenkääntäjä!

Valmistamme LADON Ovia millilleen sinun mittojesi mukaan kotimaisena käsityönä Etelä-Pohjanmaalla. Mittamuuttuvien LADON Ovien materiaali on kotimaista kuusta, joten aito rustiikkinen tunnelma on taattu. Puun rosoisuus yhdistettynä mattamustaan rautaiseen kiskoon tekee LADON Ovesta sopivan sisustuselementin tyyliin kuin tyyliin.

Ensisijaisesti myymme LADON Ovia käsittelemättömänä, jolloin voit itse käsitellä oven haluamallasi tavalla. Oli se sitten maali, vaha tai lakka – valinta on sinun! Käsittelemätön ovi on kaunis myös sellaisenaan.

Puun saatavuusongelmien vuoksi emme tällä hetkellä toimita mittatilaus LADON Ovia.

Vaneri LADON Ovia mittatilauksena on saatavilla suoraan verkkokaupastamme. 

Mittatilaus LADON Oven ominaisuudet

Mittamuuttuva ladon ovi mallit

Mittatilaus LADON Ovet tehdään kotimaisesta kuusesta. Tässä materiaalissa on puolensa: se on kaunis ja henkii maalaismaista tunnelmaa. Kuitenkin, kun kyseessä on elävästä puusta tehty ovi, se elää jonkin verran ajan myötä. Tämä eläminen saattaa näkyä pienenä kaariutumisena, rakojen syntymisenä tai värin muutoksina, kuten oven kellertymisenä. Nämä ovat puun luonnollisia ominaisuuksia. Muutokset saattavat olla vain väliaikaisia, sillä usein ovi palautuu alkuperäiseen muotoonsa.  Suosittelemme, että mittatilausovea säilytetään lappeellaan muutama päivä ennen asennusta siinä huoneessa, jonne ovi asennetaan. Näin ovi asettuu muotoonsa kyseisen tilan lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Elämisen välttämiseksi LADON Ovea ei tule asentaa kosteisiin tiloihin tai ulos. Kohteessa myös lämpötilan tulisi pysyä suunnilleen samana ympäri vuoden.

Jokainen mittatilaus LADON Ovi on oma yksilöllinen kokonaisuutensa. Kuusia ei löydy kahta samanlaista, joten ei löydy oviakaan. Oksankohdat ja puunsyyt tuovat ovelle ominaisen rouhean ja yksilöllisen ulkonäkönsä.

Maksimimitat LADON Ovelle ovat 1450 mm x 2300 mm.

Korokelautaa kiskon alle suosittelemme silloin, kun oven pitää ohittaa esim. valokatkaisija, paksu lista tai pistorasia. Ilman korokelautaa oven ja seinän väliin jää 15 mm pyörästön ruuvien kohdassa ja korokelaudan kanssa 33 mm. Korokelaudan asentaminen on suositeltavaa myös silloin, kun kiinnitystä halutaan tukevoittaa. Korokelautaa suosittelemme mm. gyproc- ja hirsiseiniin.

Mittamuuttuva ladon ovi mallit

Valitse malli

Mittatilaus LADON Ovea on saatavilla neljässä eri mallissa. Nämä mallit ovat saaneet inspiraationsa aitojen latojen ovista, jotka edelleen koristavat maaseutumaisemaamme. Kaikki mittatilaus LADON Ovemme tehdään käsityönä Etelä-Pohjanmaalla.

 • 1-piena
 • 2-piena
 • Z-kuvio
 • K-kuvio
mittamuuttuva ladon ovi värit

Käsittely puuvahalla

Ensisijaisesti myymme LADON Ovia käsittelemättömänä, jolloin voit itse käsitellä oven haluamallasi tavalla – erilaisten toteutusten suhteen eivät vaihtoehdot lopu kesken! Tarvittaessa lisähinnasta maalaamme ovesi Osmo Colorin puuvahalla. Voit valita sävyn neljästä eri vaihtoehdosta.

 • Lumi
 • Helmi (tämä sävy lähimpänä valmisovien hiekkakiveä)
 • Eebenpuu
 • Terva (tämä sävy muistuttaa valmisovien kaskisavua)

 

Mittatilaus LADON Oven hinta

Mittamuuttuvan LADON Oven hintaan vaikuttaa moni asia, joten parhaiten saat hinnan tietoosi jättämällä tarjouspyynnön. Mittojen mukaan tehdyt ovet valmistetaan kotimaisesta kuusesta käsityönä Etelä-Pohjanmaalla. Isoimpien ovien valmistamiseen tarvitaan kaksi tekijää.

Hintaan vaikuttaa:

 • Oven/aukon leveys ja korkeus
 • Oven malli
 • Oven väri
 • Tarvitaanko korokelautaa vai ei
 • Mahdolliset lisätarvikkeet (kaksipuolinen vedin, kiskon jatkopala jne.)

Mittamuuttuvat LADON Ovet toimitetaan Postin rahdilla kotipihaan hintaan 49 €-79€ riippuen tilatun oven koosta. Toimitusaika on 3-5 viikkoa.

mittatilaus ladon ovi hinta

Kaipaatko LADON Ovea omilla mitoilla?

Pyydä tarjous ainutlaatuisesta LADON Ovi -toteutuksesta.

Jätä tarjouspyyntö

Katso myös