Valkoinen kenkähylly Kopina on täydellinen kenkäteline vaikka lapsiperheeseen

Kenkätelineet poistohinnoin!

Myymme loput kenkätelineet pois verkkokaupastamme tuntuvin alehinnoin. Löydät Kopina-kenkähyllyt ja Luksus-kenkäkaapit verkkokaupastamme eri malleissa ja väreissä. Tilaa omasi suoraan verkkokaupasta!

Kotimaiset kenkätelineet verkkokaupasta

Myymme loput kenkätelineet poistohintaan verkkokaupastamme.

Kenkäteline laittaa eteisesi järjestykseen!

Kenkäteline on ensimmäinen hankinta, joka kannattaa tehdä, jos eteinen ei meinaa pysyä siistinä. Kenkien säilytys on monessa kodissa suuri haaste, mutta onneksi ei mahdoton sellainen! Mirror Linen valikoimasta löydät nimittäin kotimaiset, Avainlipulla varustetut kenkätelineet. 

Valikoimastamme löydät kaksi kenkätelinemallia kolmessa trendikkäässä värissä: valkoinen, tummanharmaa antrasiitti ja puunsävyinen sherwood. Kaksi kenkätelinemalliamme on suunniteltu aikaa kestäviksi niin ulkonäöltään kuin käytettävyydeltään. 

Kopina-kenkähylly on muotoilultaan ajattoman yksinkertainen. Siinä on kolme kätevää kenkähyllyä, johon kengät saa sujautettua nopeasti. Sivuilla on pienet kaapit, joihin saa piiloon eteisessä pyörivää pientä tavaraa, kuten heijastimet, hanskat tai koiran valjaat. Samalla Kopina toimii näppäränä eteistasona.

Luksus-kenkäkaappi on kenkien ystävän unelma, sillä sen sisuksiin saa järjestykseen paljon kenkiä! Luksus-kenkäkaapissa on kätevä ulosvedettävä kenkäkaruselli, jonka avulla kenkävalikoiman läpikäynti on helppoa. 

Verkkokaupassamme olevat tuotteet löytyvät valmiina varastostamme ja ne toimitetaan sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa. Tutustu tarkemmin kenkätelineisiin verkkokaupassa!

Tilaa oma Avainlipulla varustettu kenkäteline verkkokaupasta!

Verkkokaupassa käynnissä poistomyynti.

Verkkokauppaan

Kenkätelineet

Valkoinen Kopina 1300/1500 mm
Valkoinen Kopina 1300/1500 mm

Valkoinen Kopina on ajaton kenkähylly eteiseen. Saatavilla kahdessa eri leveydessä. Kopinan kenkähyllyihin kengät saa kätevästi säilöön. 

Valkoinen Luksus-kenkäkaappi
Valkoinen Luksus-kenkäkaappi

Luksus-kenkäkaappi valkoisena on kenkien ystävän unelma, sillä siinä on kätevä kenkäkaruselli. Valkoinen väri on sopiva valinta kotiin kuin kotiin.

Antrasiitti Kopina 1300/1500 mm
Antrasiitti Kopina 1300/1500 mm

Tummanharmaa Kopina-kenkähylly on tyylikkään tummanpuhuva kenkäteline. Sen kolmeen kenkähyllyyn kengät saa sujautettua nopeasti. 

Antrastiitti Luksus-kenkäkaappi
Antrastiitti Luksus-kenkäkaappi

Luksus-kenkäkaappi tummanharmaana on hyvä valinta kotiin, sillä sitä ei heti kenkätelineeksi tunnista. Luksus-kenkäkaapissa on kätevä kenkäkaruselli. 

Sherwood Kopina 1300/1500 mm
Sherwood Kopina 1300/1500 mm

Sherwood Kopina tuo lämpöä eteiseen. Siinä on kätevät kenkähyllyt ja sivuilla pienet kaapit, joihin saa säilöön eteisessä pyörivää tavaraa. 

Sherwood Luksus-kenkäkaappi
Sherwood Luksus-kenkäkaappi

Sherwood Luksus-kenkäkaapin sisällä on näppärä kenkäkaruselli, jonne saa säilöön huiman määrän kenkiä. Sherwood on kaunis maanläheinen sävy.

Kenkätelineet kaapistoon
Kenkätelineet kaapistoon

Valikoimastamme löytyy myös kaapiston lisätarvikkeiksi käteviä ulosvedettäviä kenkätelineitä. Näillä kaapisto pysyy siistinä ja kengät helposti saatavilla.

Kenkien säilytys kuntoon kenkätelineillä
Kenkien säilytys kuntoon kenkätelineillä

Esittelemme blogissamme tarkemmin kenkätelinevaihtoehtomme. Annamme myös vinkkimme, mikä kenkäteline sopii juuri sinulle!