Säilytysideoita

Käytännöllisen säilytyksen salaisuus on kaikille tavaroille mietityt paikat. Tavarat löytyvät aina helposti samasta paikasta ja käytön jälkeen ne löytävät myös takaisin omille paikoilleen.

Mitkä ovat sinun säilytystarpeesi?

Ennen kaapiston suunnittelua on hyvä miettiä, mitä siellä tullaan säilyttämään. Petivaatteet, lasketteluvarusteet, pipot, hanskat, kirjat, takit ja käyttövaatteet tarvitsevat kukin omanlaisensa tilan, ja kun tila on suunniteltu käytännölliseksi ja toimivaksi, pysyvät tavarat helpommin niille kuuluvilla paikoilla.

Kaapin jokainen millimetri hyötykäyttöön

Eteisen kaapistolta vaaditaan usein paljon henkaritilaa. Usein myös pipoille, hanskoille ja huiveille halutaan omat paikkansa; tähän tarpeeseen soveltuvat erinomaisesti korit ja laatikot. Entä missä on siivouskaappi? Sen yhteyteen voidaan suunnitella esimerkiksi pieni lokero silityslaudalle. Kenkäkaaoksen keskellekin löytyy monta ratkaisua! Tsekkaa täältä valikoimastamme löytyvät käytännölliset lisävarusteet.

Mittatilaustyönä toteutettu kaapisto maksimoi tilankäytön myös pienimmissä makuuhuoneissa. Makuuhuoneen kaapiston ensisijainen tarve onkin usein vaatesäilytys. Tarvitaanko mekoille pitkää tankotilaa tai housuille oma telineensä? Isoille ylähyllyille voi sijoittaa esimerkiksi vieraspeitot ja -tyynyt tai kausivaatteet säilytykseen.

Kaapisto voi toimia myös kahden huoneen välisenä tilanjakajana. Se voi kätkeä sisäänsä television, ompelukoneen tai työpöydän. Säilytystarpeesi voi olla ruokailuhuoneen astiakaapisto, olohuoneen kirjahylly tai kodinhoitohuoneen liinavaatekaappi. Mirror Line -säilytysjärjestelmä toteutetaan sinun haluamillasi mitoilla, juuri sinulle.

Alla on esitelty muutamia säilytysratkaisuja ideointiasi helpottamaan. Hinta on kuvan mukaiselle kokonaisuudelle, ilman ovia. Oman kokonaisuutesi hinnan saat jälleenmyyjiemme luota!

Eteinen

Makuuhuone

Muita

Minkälainen liukuovikaapisto sopii minulle?

MITKÄ ASIAT VAIKUTTAVAT LIUKUOVIKAAPISTON VALINTAAN?

Lataa tästä ilmainen opas, joka on tarkoitettu kaikille kaapiston uusimista suunnitteleville.

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!

Pyydä tarjous