Usein kysyttyä

Valmistatteko 45 cm syviä kaapistoja?
Valmistamme kaikki komeromme mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Liukuovikaapistoissa huomioitavaa on, että liukuovet vievät syvyydestä noin 10cm.  Tuohon syvyyteen tarvikkeista soveltuvat laatikot. Tankotilaan suosittelemme ulosvedettävää henkariripustinta tavallisen tangon sijaan.

Kuinka paljon tilaa vaatii normaali henkaritanko?
Suosittelemme normaalille henkaritangolle sisustan syvyydeksi n. 50 cm, jolloin liukuovikomeron kokonaissyvyys on 60 cm. Paksuille talvitakeille tilaa kannattaa varata enemmänkin. Henkarit ovat yleisesti n. 43 cm leveitä.

Kuinka korkean liukuovikaapiston voin tilata 2600 mm korkeaan huoneeseen?
Asennusvaraa kattoon tulisi jättää vähintään 20 mm. Tämä rako voidaan halutessasi peittää peitelevyllä. Komeroiden maksimikorkeus on levyn pituuden vuoksi 2730 mm (huom. valkoisesta nykyään myös korkeampia ratkaisuja saatavilla!)

Mitä tarvikkeita voin käyttää vain n. 400 mm syvässä kaapistossa?
Laatikot soveltuvat erinomaisesti myös näin pieniin syvyyksiin. Tangoksi kannattaa valita ulosvedettävä ripustinliuku tai vaihtoehtoisesti koukkunaulakko tai ankkurikoukku. Ja tietenkin hyllyt!

Löytyykö teiltä vaihtoehto kosteisiin tiloihin?
Valikoimastamme löytyy valkoinen melamiinipinnoitteinen kosteudenkestävä levy. Levy ei kuitenkaan kestä suoraa kastumista, mutta sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kodinhoitohuoneissa. Kosteisiin tiloihin komeroiden tai tasojen alle laitetaan usein putkijalat. Alumiinikehyksiset liukuovemme soveltuvat märkiin tiloihin ja jopa ulos.

Miten asennus onnistuu?
Asennus on vaivatonta pikakiinnitteisten epäkeskohelojen ansiosta; heloille löytyy levyosista valmiiksi koneistetut reiät. Tuotteesi mukana tulevat myös kattavat asennusohjeet. Kaapisto on helpointa kasata kahdestaan! Asennusohjeista löydät videot kasauksesta.

Kysyttävää?

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä