Mirror Linen tuotteet Lohjan Asuntomessuilla

Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Lohjalla (Asuntomessujen sivu) 9.7.-8.8.2021. Mirror Line on tuttuun tapaan mukana Asuntomessuilla – tuotteitamme löytyy kolmesta eri kohteesta. Tällä sivulla on koottuna kohteet, joissa tuotteitamme on. Jokainen kohde esitellään tarkemmin omilla sivuillaan, joista löytyy enemmän kuvia sekä tarkemmat tiedot tuotteista, väreistä ja hinnoista. 

Asuntomessut 2021 Villa Ilta

Kohde 1. Villa Ilta

Tähän kohteeseen muuttaa uusperhe, jonka tarpeissa oli tilava koti, josta löytyy jokaiselle omaa tilaa, mutta myös isot oleskelutilat yhdessäoloon. Tästä linjakkaasta ja avarasta kodista löytyy kaksi vaatehuonettamme. Arkieteisen vaatehuoneessa säilytetään ulkoiluvaatteiden lisäksi mm. harrastusvälineitä. Vanhempien makuuhuoneessa on runsaasti laatikoita, joiden avulla tavarat pysyvät siististi järjestyksessä. 

Kaapistojen värien toivottiin sopivan saumattomasti asunnon muuhun sävymaailmaan.  ”Antrasiitinharmaa väri sopii loistavasti koko makuuhuoneen väreihin ja vaaleanharmaa väri istuu eteiseen hyvin. Mietimme ensin valkoisia tai mustia hyllyjä, mutta vaaleanharmaa oli täydellinen valinta”, pariskunta kertoo.

Mirror Linen tuotteita Lohjan asuntomessukohteessa Järven Sydän

Kohde 6. Järven Sydän

Järven Sydän on yksikerroksinen avara koti, jossa on keskitytty toiminnallisuuteen. Materiaalivalinnoissa on ollut hyvin moderni ote, ja yleistunnelmaa kodissa voisi kuvailla ylelliseksi.

Tästä kohteesta löytyy Mirror Linen vaatehuone sekä liukuovikaapistot eteisestä ja makuuhuoneista. Vanhempien makuuhuoneen yhteyteen toteutettiin suorastaan ylellinen walk-in vaatehuone, jota ei syyttä kutsuta huoneeksi – tilaa on nimittäin todella mukavasti.

Jenni ja Jan ovat molemmat sitä mieltä, että Mirror Linelta löytyy parhaan näköiset kaapistot, joten heidän valintansa kaapistojen toimittajaksi oli selkeä. Tärkeää oli myös se, että kaapistot ja vaatehuone pystyttiin toteuttamaan heidän toiveidensa ja mittojensa mukaan.

 

 

Mirror Linen tuotteita Lohjan Asuntomessuilla kohteessa Talo Sensu

Kohde 8. Talo Sensu

Talo Sensun arkkitehtuuri ammentaa inspiraationsa japanilaistyyppisestä sisustuksesta, johon kuuluvat luonnonmateriaalit yhdistettynä kontrastia tuovaan mustiin yksityiskohtiin. Se on yhdistelmä skandinaavisuutta ja minimalismia. 

Talo Sensussa on nähtävillä Mirror Linen supersuosittu ruudukkolasiseinä. Ruudukkolasiseinä on kirjastohuoneen ja olohuoneen välillä, jolloin kirjastohuoneen saa näppärästi erotettua muusta asunnosta, kun se on vaikkapa vierashuonekäytössä.

Talon rakentaminen on aina iso puristus, joten tavarantoimittajien kanssa hyvin sujuva yhteistyö on tärkeää. ”Mirror Linen toiminta vastasi heidän lupauksiaan. Ehdottomasti suosittelisimme Mirror Linea eteenpäin!”

Rakennatko sinä Asuntomessuille 2022 Naantaliin tai myöhemmille messuille? Teemme mielellämme yhteistyötä, olethan yhteydessä!

Seuraa meitä myös Instagramissa!

Onko sinulla tarvetta liukuoville, tilanjakajille tai kaapistolle?

Me voimme auttaa, oli tarpeesi sitten yksittäinen tilanjakaja tai koko perheen säilytystarpeet.

Pyydä tarjous