Tervetuloa Mirror Linen messusosastolle!

Mirror Line yrityksenä

Mirror Linen liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Yrityksemme missio on luoda maailman paras työympäristö joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaidemme elämään. Mottomme koko toiminnan takana on ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Yrityksemme tärkein voimavara ja moottori on upea ja ahkera henkilökuntamme

Mirror Line Oy työllistää yli 40 henkilöä! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Meillä työntekijöistä pidetään huolta – tarjoamme työntekijöillemme kattavat työpaikkaedut, kuten TYKY-päiviä sekä liikunta- ja kulttuuripalveluita. Lue lisää Mirror Linesta työnantajana. Tällä hetkellä Mirror Linella ei ole paikkoja avoinna, mutta  yrityksen kasvun ansiosta etsimme jatkuvasti lisää työntekijöitä. 

Jätä avoin työhakemus!

Etsimme jatkuvasti lisää ammattilaisia kasvavaan joukkomme!

Työhakemukseen

Mikä on parasta #mirrorintiimi :in kuulumisessa?

Piipari, talossa 5 vuotta

”Työkaverit. Tuotteestamme ja toiminnastamme voimme olla ylpeitä.”

Rami, talossa 2 vuotta

”Kiva ja rento työporukka. Työntekijöitä kuunnellaan ja viihtyvyyteen halutaan oikeasti panostaa. Kasvava kotimainen perheyritys on sinänsä itseisarvo – sellaisessa jengissä on kiva olla osana.”

 

mirrorintiimi

Käksä, talossa 6 vuotta

”Työilmapiiri on hyvä ja työkaverit mukavia.”

Sonja, talossa 4 vuotta

”Työporukka! Meillä on hyvä yhteishenki.”

 

Andrus, talossa 17 vuotta

”Työni on hyvää. Pidän työstäni.”

Teresa, talossa 2 vuotta

”On kiva, että on kaikin puolin joustava työpaikka ja rento työilmapiiri. Työssäni saan haastaa itseäni joka päivä vaihtelevilla, monipuolisilla työtehtävillä.”

Katso myös yrityksemme esittelyvideo!

Tutustu blogikirjoituksiin #mirrorintiimi:stä