Tervetuloa Mirror Linen messusosastolle!

Tällä sivustolla voit vastata liukuoviaiheiseen tietovisaan, tutustua #mirrorintiimi :in ja katsoa avoimet työpaikkamme! Ennen kuin kerromme Mirror Linesta yrityksenä, vastaa liukuoviaiheiseen kyselyymme ja selvitä, mitä tiedät ennestään liukuovista.

Tietovisaan pääset tästä!

 

Mirror Line yrityksenä

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Yrityksemme missio on luoda maailman paras työympäristö joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaidemme elämään. Mottomme koko toiminnan takana on ”Sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan”.

Yrityksemme tärkein voimavara ja moottori on upea ja ahkera henkilökuntamme

Mirror Line Oy työllistää yli 40 henkilöä! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Meillä työntekijöistä pidetään huolta – tarjoamme työntekijöillemme kattavat työpaikkaedut, kuten TYKY-päiviä sekä liikunta- ja kulttuuripalveluita. Lue lisää Mirror Linesta työnantajana.

Avoinna olevat työpaikat

Kiinnostaisiko sinua liittyä #mirrorintiimi :in? Klikkaa kiinnostavaa työpaikkaa ja katso hakuohjeet. Mikäli avoimista työpaikoista ei löydy sinua kiinnostavaa paikkaa, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Etkö löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa?

Etsimme jatkuvasti lisää ammattilaisia kasvavaan joukkomme!

Jätä avoin hakemus!

Mikä on parasta #mirrorintiimi :in kuulumisessa?

Piipari, talossa 4 vuotta

”Työkaverit. Tuotteestamme ja toiminnastamme voimme olla ylpeitä.”

Rami, talossa 1 vuosi

”Kiva ja rento työporukka. Työntekijöitä kuunnellaan ja viihtyvyyteen halutaan oikeasti panostaa. Kasvava kotimainen perheyritys on sinänsä itseisarvo – sellaisessa jengissä on kiva olla osana.”

 

mirrorintiimi

Hannu, talossa 4 vuotta

”Työilmapiiri on meidän osastolla tosi hyvä. Homma toimii niin kuin pitääkin.”

Käksä, talossa 5 vuotta

”Työilmapiiri on hyvä ja työkaverit mukavia.”

Sonja, talossa 3 vuotta

”Työporukka! Meillä on hyvä yhteishenki.”

 

Andrus, talossa 17 vuotta

”Työni on hyvää. Pidän työstäni.”

Teresa, talossa 1 vuosi

”On kiva, että on kaikin puolin joustava työpaikka ja rento työilmapiiri. Työssäni saan haastaa itseäni joka päivä vaihtelevilla, monipuolisilla työtehtävillä.”

Mikko, talossa 2 vuotta

”Mahdollisuus tehdä erilaisia asioita. Työnkuvani on vaihteleva ja laaja.”

Katso myös yrityksemme esittelyvideo!

Tutustu blogikirjoituksiin #mirrorintiimi:stä

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Katso lisää!