Mirror Line 25v juhla-arvonnan säännöt

1. Osallistumisaika

Kampanjan osallistumisaika on 24.8.–7.9.2019. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

2. Arvonnan järjestäjä

Mirror Line Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”) Loimoontie 99, 64350 Karijoki

3. Arvonnan palkinto

Arvonnan palkintoina on 5 kpl 250€ arvoisia lahjakortteja Mirror Linen tuotteisiin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt pois lukien Mirror Line Oy:n ja Mirror Line -jälleenmyyjäliikkeiden henkilökunta, heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestämisen kanssa. Kilpailuun osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä Mirror Linen www-sivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Saman henkilön useammat osallistumiskerrat luetaan yhdeksi kupongiksi. Kaikki automatisoidut keinot osallistua ovat kiellettyjä. Vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja Mirror Line Oy:llä on oikeus poistaa vilppiin tai huijaukseen syyllistynyt kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

5. Arvonta

Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä 9.9.2019. Palkinnon toimittaminen voittajalle edellyttää, että voittaja on luovuttanut korrektit yhteystiedot Mirror Line Oy:lle. Mikäli voittajan yhteystiedot ovat virheelliset, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista vastauksista. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

6. Voitosta ilmoittaminen

Voitosta ilmoitetaan voittajalle lähettämällä hänelle viesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 30.9.2018 mennessä, lunastamatonta palkintoa ei korvata. Mirror Line Oy:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Palkinnon luovutus

Palkinnon luovuttamisesta Mirror Line Oy sopii voittajan kanssa erikseen.

8. Tietojen luovuttaminen ja verot

Yhteystiedot jäävät Mirror Line Oy:n haltuun eikä kampanjan aikana kerättyjä yhteystietoja luovuteta eteenpäin. Mirror Line Oy maksaa arpajaisveron. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 

Karijoella 23.8.2019

Mirror Line Oy