MirrorFest

MirrorFest on syksyn huikein tuotelanseerausviikko!

Mirror Linen omilla virtuaalisilla festareilla pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa syksyn tuoteuutuuksiin. 

Festariteeman mukaisesti viikon aikana on luvassa runsaasti muutakin mukavaa, kuten tarjouksia ja arvontaa. Seuraa tapahtuman etenemistä Instagram-tilillämme!

Mirror Fest aikataulu

Lanseeraus nro 1
Vaneri LADON Ovi

Paljon toivottu Vaneri LADON Ovi on nyt saatavilla verkkokaupastamme! Tässä modernimmassa LADON Ovi -mallissa yhdistyy kauniilla tavalla luonnollisen sävyinen koivuvaneri ja mattamusta kiskomekanismi.

Lanseeraus nro 2
RAJATON & Pohjoisen Harmonia 

RAJATON-mallisto sisältää täysin kehyksettömät, maalatut MDF-liukuovet. Tämän tuotelanseerauksen taustalla on kasvava trendi integroiduista kalusteista. Olemme myös uudistaneet MDF-sävymallistomme. Pohjoisen Harmonia -värikokoelma on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. 

Lanseeraus nro 3
Uudistuneet kenkätelineet

Uudistunut kenkätelinemallistomme sai uuden sävyn: luonnonläheisen sherwoodin. Lisäksi kevensimme Luksus-kenkäkaapin ilmettä vaihtamalla sokkelin tyylikkäisiin kalustejalkoihin ja vetimen linjakkaampaan vaihtoehtoon. 

Lanseeraus nro 4
Musta Nano-alumiinikehys

Nyt Nano-kehystä on saatavilla hopean ja valkoisen lisäksi tyylikkäänä mustana! Nano on valikoimamme kapein kehysmalli, sillä se on vain 11 mm leveä.