Pakkaaja

Pakkaaja

Pakkaajana työlläsi on tärkeä merkitys valmistusketjussa. Pidät huolen, että valmiit tuotteet pakataan oikein laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä. Työtehtäviisi kuuluu pakkauslinjalla syöttö ja purku sekä pakkausten lavoitusta. Tuotteiden koon ja materiaalien vuoksi työ on fyysisesti raskasta.

Pakkaajana käytät myös tuotannonohjausjärjestelmää, jotta tiedät mitä pakkaat ja milloin. Sinulla on hyvät organisointi- ja kommunikointitaidot. Hallussasi on myös perus IT-taidot. Nautit kokoaikaisen fyysisen työn tekemisestä ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta alalta. Teet myös mielelläsi yhteistyötä muiden työntekijöidemme kanssa!

Työnantaja

Mirror Line liukuovet, säilytysratkaisut ja tilanjakajat valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa. Tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Myymme ratkaisujamme yli 300 ammattitaitoisen jälleenmyyjän toimesta ympäri Suomea. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä ja kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä.

Meistä työnantajana voit lukea lisää täältä!

 

Oletko sinä uusi vahvistus #mirrorintiimi :in?

Työsuhde on vakituinen, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita CV sekä avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen:

risto.riihiluoma@mirrorline.fi

040 7447638