Esittelyssä Lohjan Asuntomessukohde 1. Villa Ilta

Villa Ilta -kohteesta löytyy kaksi Mirror Linen valmistamaa vaatehuonetta, toinen arkieteisestä ja toinen vanhempien makuuhuoneesta.
29.06.2021

Asuntomessut 2021 Villa Ilta

 

Talon asukkaat ja tilat

Villa Ilta rakentuu Saran ja Andersin uusperheen kodiksi. Taloon muuttaa Saran ja Andersin lisäksi Saran lapset Susa 13v, Tatu 11v ja Beea 10v sekä Andersin poika Anton 17v. Lisäksi Andersilla on kaksi aikuista lasta. Uusperheen tarpeissa oli tilava koti, josta löytyy jokaiselle omaa tilaa, mutta myös isot oleskelutilat yhdessäoloon. Tästä 185 neliön kodista löytyy viisi makuuhuonetta, joiden lisäksi pihasta löytyy erillinen saunatupa. Tässä saunatuvassa yöpyvät mukavasti kotoa poismuuttaneet lapset ja vieraat.

Talon suunnittelun lähtökohtana oli avaruus ja pohjaratkaisun moniulotteisuus. Huonekorkeutta talossa onkin lähes kolme metriä ja käytävät on jätetty mukavan leveiksi. Vanhempien makuuhuonetta lukuun ottamatta makuuhuoneet sijaitsevat erillään suuresta oleskelutilasta keittiöineen kaikkineen. Saunatupaan pääsee kätevästi lasitettua terassia pitkin, jolloin se yhdistyy kivasti osaksi muuta taloa.

Tässä kohteessa toistuvat neljä pääväriä läpi sisustuksen: musta, valkoinen, tummanharmaa ja tammi. Näitä värejä voi bongata erilaisina kombinaatioina lähes jokaisesta talon huoneesta! Väripaletti luo hillityn, mutta kauniin tunnelman kotiin.

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Kohteesta löytyy kaksi Mirror Linen valmistamaa vaatehuonetta, toinen arkieteisestä ja toinen vanhempien makuuhuoneesta. Eteisessä olevassa vaatekaapissa on vaaleanharmaa runko ja runsaasti käytännöllistä kaappitilaa eri säilytystarpeisiin. Eteisen vaatehuoneessa on runsaasti tankotilaa takeille ja muille vaatteille sekä hyllyjä että laatikostoja asusteille ja harrastusvälineille. Eteisen vaatehuoneen hinta on n. 2700 €. 

Arkieteisen walk-in vaatehuone
Eteisen walk-in vaatehuone on tarkoitettu erityisesti ulkovaatteiden ja harrastusvälineiden säilytykseen.
Arkieteisen walk-in vaatehuoneessa on runsaasti säilytystilaa.
Arkieteisen walk-in vaatehuoneessa on runsaasti säilytystilaa.

Makuuhuoneen vaatehuoneen kaapistojen sävyksi valikoitui tunnelmallinen, tumma antrasiitti väre, joka tuo ihanan ylellistä hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen. Lukuisiin laatikostoihin mahtuu runsaasti tavaraa, mutta pitävät silti ilmeen siistinä ja viimeisteltynä. Vaatehuoneessa on vaatesäilytyksen lisäksi tilaa myös varapeitoille ja -tyynyille.  Makuuhuoneen vaatehuoneen hinnaksi tuli n. 2900 €. 

Vanhempien makuuhuoneen walk-in vaatehuone
Vanhempien makuuhuoneen walk-in vaatehuone on ihanan tunnelmallinen tummissa sävyissään.
Vanhempien makuuhuoneen walk-in vaatehuoneen siisti ilme on viimeistelty kauniilla laatikostoilla.
Vanhempien makuuhuoneen walk-in vaatehuoneen siisti ilme on viimeistelty kauniilla laatikostoilla.

 

Kommentit yhteistyöstä

Sara ja Anders tutustuivat Mirror Lineen ensi kerran Tuusulan Asuntomessuilla. ”Näimme Mirror Linen tuotteita viime kesän Asuntomessuilla. Halusimme kaapistot, jotka suunnitellaan tiloihin mittojen mukaan ja joiden avulla saadaan hyödynnettyä koko käytettävissä oleva tila”, pariskunta kertoo. Ihastuin myös Mirror Linen malliston väreihin”, Sara muistelee.

Kaapistojen toteutus mittatilauksena oli pariskunnalle tärkeää, sillä makuuhuoneen ja arkieteisen vaatehuoneet olivat haasteellisen muotoiset. ”Halusimme mittatilaustyönä tehdyt kaapistot, että saamme tilat mahdollisimman hyvin käytettyä ja hyödynnettyä. Meille tehtiin molempiin vaatehuoneisiin U-malliset kaapistot, jotta tilat saatiin hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Erityisesti makuuhuoneen vaatehuoneen kaapisto istuu tilaan hyvin ja jopa 40cm kapea tila saatiin hyödynnettyä oven vieressä upeasti hyllyille ja laatikoille. Eteiseen saatiin paljon tilaa vaatteille ja harrastusvälineille.”

Kaapistojen värien toivottiin sopivan saumattomasti asunnon muuhun sävymaailmaan.  ”Antrasiitinharmaa väri sopii loistavasti koko makuuhuoneen väreihin ja vaaleanharmaa väri istuu eteiseen hyvin. Mietimme ensin valkoisia tai mustia hyllyjä, mutta vaaleanharmaa oli täydellinen valinta”, pariskunta kertoo.

Vaatehuoneiden suunnittelu tehtiin pariskunnan toiveiden mukaisesti ja kaapistot käytiin asentamassa valmiiksi kohteeseen. ”Kaapistot suunniteltiin Mirror Linen kanssa sähköpostiketjuilla ja se oli sujuvaa, sähköposteihin vastattiin nopeasti. Asennusporukka oli mukavaa ja asiantuntevaa, ja tekivät asennukset huolellisesti ja siististi”, he kehuvat.

Pariskunta oli tyytyväinen kokonaisuuteen ja erityisesti käytännöllisyys ja kaunis ulkonäkö saavat heiltä kiitosta: ”Ehdottomasti parasta ovat värit ja se, miten kaapistot saadaan mittatilaustyönä tehtyä monen levyisenä ja mittaisena ja rakennettua niin, että tila saadaan seinästä seinään käytettyä hyödyllisesti. Suosittelemme kotimaista Mirror Linea muillekin!”

Tutustu myös muihin asuntomessukohteisiimme!

 

Jätä meille tarjouspyyntö, niin suunnitellaan sinun kotiisi sopiva vaatehuonekokonaisuus!