Esittelyssä Lohjan Asuntomessukohde 6. Järven Sydän

Järven Sydämestä löytyy Mirror Linen toteuttama walk-in vaatehuone sekä liukuovikaapistoja eteisestä ja makuuhuoneista.
29.06.2021

Mirror Linen tuotteita Lohjan Asuntomessuilla kohteessa Kastelli Plazia Järven Sydän.

 

Talon asukkaat ja tilat

Kastelli-talojen kohteeseen Kastelli Plazia Järven Sydän pääsevät muuttamaan vanhemmat Jan ja Jenni sekä lapset Theo ja Leona. Uuteen kotiin muuttaa tietysti myös perheen koira Bono!

Järven Sydän on yksikerroksinen avara koti, jossa on keskitytty toiminnallisuuteen. Materiaalivalinnoissa on ollut hyvin moderni ote, ja yleistunnelmaa kodissa voisi kuvailla ylelliseksi. Sisustukseen on valikoitunut paljon vaaleita sävyjä, mutta toisaalta kodista löytyy kontrastina mustaa. Esimerkiksi keittiön kiintokalusteet ovat mustia. Trendikäs yhdistelmä kotiin!

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Tästä kohteesta löytyy Mirror Linen tuotteita vaatehuoneesta, eteisestä ja makuuhuoneista. Vanhempien makuuhuoneen yhteyteen toteutettiin suorastaan ylellinen walk-in vaatehuone, jota ei syyttä kutsuta huoneeksi – tilaa on nimittäin todella mukavasti. Vaatehuone on U-mallinen, eli Mirror Linen kaapistot kiertävät kolmella seinällä.

Walk-in vaatehuone vanhempien makuuhuoneen yhteydessä.
Walk-in vaatehuone vanhempien makuuhuoneen yhteydessä.

 

Vaatehuone on leveydeltään yli kolme metriä ja syvyydeltäänkin lähes kaksi metriä. Näin isoon vaatehuoneeseen saatiin kaikkia tarvittavia toiminnallisuuksia: vaatetankoja, laatikoita, hyllyjä ja korulokerikoita, joihin saa hyvään talteen korut, kellot, kravatit, vyöt ja muut asusteet. Korulokerikko on päällystetty samettisella velvet-kankaalla, ja ylellisyyttä lisää korulaatikoiden päällä olevat lasihyllyt, joiden avulla koko valikoiman näkee yhdellä vilkaisulla – varmasti kiireisten aamujen pelastus! Vaatehuonekokonaisuuden hinnaksi muodostui noin 4400 €.

Korulokerikkoon korut ja kellot saa kauniisti esille.
Korulokerikkoon korut ja kellot saa kauniisti esille.

 

Materiaalina vaatehuoneessa on vaaleanharmaa levy, joka on täydellinen vaaleasävyisen lattian kaveriksi. Kokonaisuuden kruunaa kaapistojen yläreunassa kiertävä valolista.
”Vaatehuoneeseen halusimme  elegantin näköisen toteutuksen”, Jan ja Jenni kertovat.

Harmaansävyinen linja jatkuu myös eteisessä, jossa tulijat tervetulleeksi toivottaa Mirror Linen liukuovikaapisto. Kaapistossa on materiaalina harmaa väre-levy. Liukuovissa on kirkas peili, joka on kehystetty grafiitin värisellä Classic Mini -kehyksellä. Kirkas peili tuo mukavasti avaruutta tilaan ja on ylipäätään näppärä valinta eteiseen. Säilytyksen suhteen tarvetta oli eniten tankotilalle, jota kaapistossa onkin runsaasti. Lisäksi kaapistossa on koreja ja hyllyjä, joihin saa kätevästi säilöttyä esimerkiksi pipot, lapaset ja huivit. Eteisen kaapistokokonaisuuden hinta on noin 1400 €.

Eteisen liukuovikaapisto peiliovilla
Eteisen liukuovikaapisto peiliovilla.

 

Lastenhuoneisiin kaivattiin myös paljon säilytystilaa. Molemmissa huoneissa on ulkoisesti samanlaiset kaapistot, mutta mitoitukset ovat kummassakin huoneessa erilaiset. Leonan kaapisto on hieman leveämpi, yhteensä noin 3 metriä, mutta suurimmat erot ovat kuitenkin kaapistojen sisällössä – kummallekin lapselle on suunniteltu heidän tarpeisiinsa sopivat säilytystilat. Theon huoneen kaapistossa on mm. hieman enemmän koreja ja Leonan kaapistossa enemmän tankotilaa. Korien lisäksi molemmissa kaapistoissa on hyllyjä ja tankotilaa. Kaikki talon liukuovet varustettiin myös hidastimilla, jotka tuovat turvallisuutta ja käyttömukavuutta kaapistoihin. Kummankin liukuovikaapiston hinnaksi tuli noin 2000 €.

Lastenhuoneen liukuovikaapiston peili avartaa tilaa.
Lastenhuoneen liukuovikaapiston peili avartaa tilaa.
Liukuovikaapistossa on sekä tankotilaa että hyllyjä ja laatikostoja.
Liukuovikaapistossa on sekä tankotilaa että hyllyjä ja laatikostoja.

 

Lastenhuoneen kaapistojen runko on valkoista sileää levyä. Molemmissa on kolme liukuovea, joista yksi on kokonaan kirkasta peiliä ja kaksi white wood -levyä valkoisin vaakalistoin. Kehyksenä on valkoinen Classic Mini. Tällaisella toteutuksella saatiin molempiin lastenhuoneisiin peilit, sekä lisättyä kaapiston näyttävyyttä ja avaruutta.  ”Liukuovet olivat kaappeihin hyvä ratkaisu – ei tarvitse availla ovia, mikä säästää tilaa.”

Liukuovikaapisto lastenhuoneessa sisältää paljon koreja ja hyllytilaa.
Liukuovikaapisto lastenhuoneessa sisältää paljon koreja ja hyllytilaa.
Kaunis vaalea sävy kaapistossa istuu upeasti muuhun sisustukseen.
Kaunis vaalea sävy kaapistossa istuu upeasti muuhun sisustukseen.

 

Kommentit yhteistyöstä

Jenni ja Jan ovat molemmat sitä mieltä, että Mirror Linelta löytyy parhaan näköiset kaapistot, joten heidän valintansa kaapistojen toimittajaksi oli selkeä. Tärkeää oli myös se, että kaapistot ja vaatehuone pystyttiin toteuttamaan heidän toiveidensa ja mittojensa mukaan. Näin heidän unelmistaan ei tarvinnut tinkiä milliäkään.
”Tuotteet ylittivät kaikki odotuksemme. Emme osanneet lainkaan ajatella, että lopullinen toteutus olisi näin hieno.”

Pariskunta on kaikissa valinnoissaan halunnut panostaa laadukkuuteen, ja sitä he kokevat saaneensa myös säilytysjärjestelmien suhteen.
”Tuotteet vastaavat laadultaan kaikkea sitä, mitä odotimme Mirror Lineltä. Olemme saaneet kaapistoista ainoastaan kehuja kaikilta kävijöiltä.”

Kommunikointi Mirror Linen kanssa on heidän mielestään ollut alusta loppuun sujuvaa ja helppoa aina suunnittelusta asennukseen.
”Olimme jatkuvasti tietoisia, miten asiamme etenevät. Suosittelemme ehdottomasti Mirror Linea eteenpäin – kokonaisuutena kaikki toimi loistavasti!”

Tutustu myös muihin asuntomessukohteisiimme!

Jätä meille tarjouspyyntö, niin suunnitellaan sinun kotiisi sopiva säilytysratkaisu!