Esittelyssä Lohjan Asuntomessukohdekohde 8. Talo Sensu

Talo Sensusta löytyy Mirror Linen ruudukkolasiseinä, joka sopii hyvin talon japanilaistyyliseen sisustukseen.
29.06.2021

Mirror Linen tuotteita Lohjan Asuntomessuilla kohteessa Talo Sensu

Paroc Oy:n kohteessa Talo Sensu arkkitehtuuri ammentaa inspiraationsa japanilaistyyppisestä sisustuksesta, johon kuuluvat luonnonmateriaalit yhdistettynä kontrastia tuovaan mustiin yksityiskohtiin. Se on yhdistelmä skandinaavisuutta ja minimalismia. Kekseliäät sisustusratkaisut jatkuvat sisätiloista myös ulos – kohteesta löytyy mm. viherkatto!

Talon asukkaat ja tilat

Tähän kotiin pääsee messujen jälkeen muuttamaan luokanopettaja Saara, yrittäjä Tomi sekä heidän lapsensa yläasteikäinen kilpatelinevoimistelija Elsa ja tämän kevään ylioppilas Arttu. Kodissa on jokainen yksityiskohta tarkkaan mietitty, ja kaikissa valinnoissa on haluttu ottaa huomioon puhdas sisäilma. Kodista haluttiin aikaa kestävä ja rauhallinen, sisustuksen trendejä liikaa miettimättä.

Japanilaistyyppistä tunnelmaa taloon on tuotu luonnonmateriaaleilla: kivellä, puulla ja betonilla. Betonin ja lämpimän puun yhdistelmä harmonisoi kokonaisuuden. Voisi sanoa, että sisustus on yhdistelmä japanilaista minimalismia ja skandinaavisuutta.

Tilojen avaruus ei tässä kohteessa jää huomaamatta. Yläkerta on yhtenäistä avaraa tilaa avokeittiöineen kaikkineen. Yhtenäinen tila mahdollistaa sen, että ruokaa laittaessa on mahdollista seurustella olohuoneessa olevien kanssa. Alakerrassa taas on perheen makuuhuoneet, kodinhoitohuoneet ja kylpyhuone.

Lasiseinä erottaa kirjastohuoneen olohuoneesta
Lasiseinä erottaa kirjastohuoneen olohuoneesta.

 

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Talo Sensussa on nähtävillä Mirror Linen supersuosittu ruudukkolasiseinä. Ruudukkolasiseinä on kirjastohuoneen ja olohuoneen välillä.  Lasiseinän avulla tilan avonaisuus ei kärsi, mutta kirjastohuoneen saa tarvittaessa eristettyä muusta asunnosta. Kirjastohuone nimittäin toimii toisinaan vierashuoneena, jolloin tilanjakaja tulee tarpeeseen.

Kirjastohuone toimii toisinaan vierashuoneena, jolloin tilanjakaja tulee tarpeeseen..
Kirjastohuone toimii toisinaan vierashuoneena, jolloin tilanjakaja tulee tarpeeseen.

 

”OIimme hieman kahden vaiheilla, toteutammeko ruudukkolasiseinän vai emme. Kuitenkin halusimme hieman rauhoittaa kirjastohuonetta ja mahdollistaa näin sen eriyttämisen oleskelutilasta”, Saara kertoo.

Mirror Line valikoitui lasiseinän toimittajaksi, koska kaikissa kodin valinnoissa on haluttu panostaa laadukkuuteen. Sensussa on kolmeosainen ruudukkolasiseinä, jonka reunimmaiset elementit ovat kiinteitä ja keskimmäinen liukuovi. Liukuovi on varustettu hidastimilla, jotka takaavat sen, ettei ovi pääse paiskautumaan. Kehyksinä on musta Classic Mini ja oven materiaalina kirkas lasi. Lasiseinäkokonaisuuden hinta on noin 1280 €. 

Saara kuvailee kokonaisuutta: ”Lopputulos on paljon parempi, kuin mitä olisimme ikinä kuvitelleet! Parasta tuotteessa on sen kaunis ulkonäkö ja se, miten hyvin se sopii sisustukseemme.”

Lasiseinä säilyttää tilan avarana, mutta tuo sopivasti yksityisyyttä kirjastohuoneeseen.
Lasiseinä säilyttää tilan avarana, mutta tuo sopivasti yksityisyyttä kirjastohuoneeseen.

 

Kommentit yhteistyöstä

Saaran ja Tomin mukaan yhteistyö Mirror Linen kanssa sujui hyvin jouhevasti, eikä mitään ongelmia ilmaantunut matkan varrella. ”Tilaus sujui erinomaisen hyvin ja asentaja kävi jo seuraavana päivänä mittakäynnillä. Toimitus ja asennus hoidettiin sovitussa aikataulussa.”

Talon rakentaminen on aina iso puristus, joten tavarantoimittajien kanssa hyvin sujuva yhteistyö on tärkeää. ”Mirror Linen toiminta vastasi heidän lupauksiaan. Ehdottomasti suosittelisimme Mirror Linea eteenpäin!”

Tutustu myös muihin asuntomessukohteisiimme!

Jätä meille tarjouspyyntö, niin suunnitellaan sinun kotiisi sopiva lasiseinäkokonaisuus!