Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohde 2. Pikkupolku Moderni

Tuusulan Asuntomessujen kohde numero 2 on paritalo, jossa kahden perheen rakennusprojekti sulautuu yhteen. Tässä referenssissä esittelyssä on talon sisustuksellisesti modernimpi puoli.
01.08.2020

Pikkupolku Modernissa (asuntomessukohde 2A) on naapurisopu viety aivan uudelle tasolle. Kyseessä on paritalo, jonka toiseen puoliskaan muuttaa perheen entinen naapuri. Projektiin lähdettiin yhdessä tuumin, sillä porukka totesi haluavansa elää jatkossakin naapureina. Paritaloon on rakentunut kaksi erilaista kotia, ja tässä kirjoituksessa esittelyssä on paritalon modernimpi puoli.

Talon asukkaat ja tilat

Pikkupolku Moderni kohteeseen muuttaa Viivi Komulainen ja Henri Aidanpää kahden lapsensa kanssa. Kyseessä on kompakti kaksikerroksinen talo. Talon erikoisuus on se, että saunatilat sijaitsevat yläkerrassa, josta on hienot näkymät pihamaalle. Saunasta pääsee mukavasti pulahtamaan myös yläkerran parvekkeella olevaan poreammeeseen! Yläkerrassa on myös makuuhuoneet lapsille, vessa, työhuone ja oleskelutila.

Alakerrasta löytyy kodinhoitohuone, vanhempien makuuhuone, wc-tilat ja avoin keittiö-olohuonetila. Tästä tilasta pääsee myös lasitetulle terasille. Väreissä on luotettu luonnollisiin väreihin sekä harmaan eri sävyihin, vaikkei värien käyttöä ole pelätty yksityiskohdissa. Mm. keittiön ruokapöydän äärestä löytyy smaragdinvihreät tuolit ja olohuoneesta upean värikäs lamppu.

Rakennusprojektissa sisustussuunnittelijana on ollut Sisustussuunnittelu Wabi-Sabista muotoilija Elina Laukkanen (Sisustussuunnittelu Wabi-Sabin Instagram– ja Facebook-sivut).

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Pikkupolku Modernista löytyy Mirror Linen liukuovet kodinhoitohuoneesta, eteisestä ja makuuhuoneesta. Muotoilija Elina Laukkanen valitsi yhdessä asukkaiden kanssa taloon sopivan väriset ja malliset liukuovet.
”Kävin paljon asukkaiden kanssa keskusteluja siitä, minkälaiset liukuovet ovat heille sopivat. Mirror Linen toimintaan olen ollut todella tyytyväinen.” – Laukkanen toteaa.

Kodinhoitohuoneessa on kaksi liukuovikokonaisuutta. Pienempi kokonaisuus on klassikkovalinta: kaksi liukuovea kirkkaalla peilillä ja kapealla mustalla teräskehyksellä. Samalla mustan ja peilin yhdistelmällä on toteutettu myös eteisen liukuovet.

Pikkupolku Moderni KHH
Kodinhoitohuone. Kaksi liukuovea hidastimilla Kapea musta teräskehys, kirkas peili. Aukon koko L. 1660mm x K. 2575mm. Liukuovien leveys 845mm. Liukuovien hinta (sis. hidastimet): 584,00

Kodinhoitohuoneen isommasta kokonaisuudesta löytyy neljä liukuovea. Kahdessa ovessa on kirkas peili ja kahdessa vaaleanharmaa levy. Tämä tuo tilaan mukavasti vaihtelua (6 peiliovea olisi voinut olla jo liikaa), mutta on silti yhteneväinen toisen liukuoviryhmän kanssa. Myös kehys yhdistää: neljän liukuoven kokonaisuudessa on mustat kapeat teräskehykset. Näiden ovien takaa löytyvät mm. pesukone ja kuivausrumpu, sekä kätevä pyykkikuilu, jota pitkin pyykit kulkeutuvat helposti yläkerrasta alakertaan. Arjen kiireessä tulee varmasti kerran jos toisenkin kiitettyä itseään tästä valinnasta!

Pikkupolku Moderni KHH Tuusula Mirror Line
Kodinhoitohuone: Neljä liukuovea hidastimilla. Kapea musta teräskehys, kirkas peili ja vaaleanharmaa levy. Aukon koko L. 3000mm x K. 2570mm. Liukuovien leveys 771mm. Liukuovien hinta (sis. hidastimet): 828,00€

Makuuhuoneeseen toteutettiin kolmen liukuoven kokonaisuus peittämään vaatehyllyköt. Näissä liukuovissa ovien materiaaliksi on valittu vuoden 2020 uutuusväri: salvianvihreä. Vanhempien alakerran makuuhuoneen tumma ylellinen värimaailma yhdistettynä vaaleaan puuhun toimii erinomaisesti ja tila on mystisen rauhoittava. Myös tässä toteutuksessa kehyksenä on kapea musta teräskehys.

Pikkupolku Moderni vihreät liukuovet Mirror LIne
Makuuhuone. Kolme liukuovea hidastimilla Kapea musta teräskehys, salvianvihreä lasi. Aukon koko L. 2970mm x K. 2795mm. Liukuovien leveys 1009mm. Liukuovien hinta (sis. hidastimet): 1142,00€

 

Kommentit yhteistyöstä

Pikkupolku Moderni talon asukkaat arvostavat suuresti suomalaista yrittäjyyttä, ja se on näkynyt myös rakennusprojektissa. Juuri tästä syystä Komulainen kiinnostui Mirror Linen valikoimasta. Lisäksi useat vaihtoehdot ja hyvät nettisivut vaikuttivat valintaan. Viimeistään täyden kympin asiakaspalvelu ratkaisi asian.
”Myyjä piti meihin säännöllisesti yhteyttä ja jaksoi meidän jahkailua, vaikka vastauksissamme välillä kesti. Tuntui, että hän ymmärsi hyvin prosessia, jota kävimme läpi.” – Viivi kertoo.

Komulaisen mielestä Mirror Linen kanssa yhteistyön tekeminen on ollut ilo, sillä kaikki on sujunut tilauksesta asennukseen aikataulussa ja ammattitaitoisesti. Asennukset kohteessa hoiti PK-seudulla palveleva yhteistyökumppanimme JKS-Asennus.
”Paras esimerkki hyvästä yhteistyöstä oli se, kun loma-aikana tehty paniikkitilaus makuuhuoneeseen hoitui ennätysnopeasti vielä ennen messuja. Olen niin iloinen tästä, enkä usko, että moni yritys olisi tässä vaiheessa taipunut moiseen.” Viivi iloitsee.

 

Asuntomessu-sivultamme pääset katsomaan myös muut kohteemme!

Ota yhteyttä jos sinun kotisi kaipaa uusia liukuovia tai kaapistoja!

 

Asuntomessut-banneri