Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohde 20. Villa Lakka Kivitalo

Huom. Tämä kohde ei ole avoinna messujen aikana!
05.08.2020

Villa Lakka Kivitalo Tuusulan Asuntomessut

Villa Lakka Kivitalo on kauniin valoisa, mutta sisustukseltaan arvokas, tummanpuhuva kivitalokohde. Villa Lakka Kivitalon erikoisuutena on mielettömän korkea huonekorkeus, joka mahdollisti esimerkiksi tilavien parvien rakentamisen makuuhuoneisiin. Valoisuutta kohteeseen tuo avaran korkean tilan lisäksi myös korkeat ikkunat.

Talon asukkaat ja tilat

Villa Lakka Kivitaloon muuttaa isä, kolme poikaa ja koira. Kodin keskiössä on kokoontumistilana avara ja yhtenäinen olohuone, ruokailutila ja keittiö. Valo tulvii sisään suurista ikkunoista ja heijastuu marmorikuvioidun lattian pinnalta. Luonnonläheiset ruskean ja hiekan sävyt on poimittu lattian sävyjen mukaan. Hallitsevana teemavärinä on ylellinen sininen.

Talon sisustuksen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta on vastannut yhteistyökumppanimme Sisustusarkkitehti Iisa Laatio ja toteutuksesta Sallakeittiö. Sisätilojen suunnittelu käynnistyi rakentajaperheen tarpeiden ja toiveiden kartoituksella. Toivomuksena oli maskuliininen ote sisustuksessa, joka näkyy ihanissa myrskyn sävyissä, erityisesti päämakuuhuoneessa. Sisustuksen osalta haasteena on ollut poikkeuksellisen korkeat huonetilat. Lasten makuuhuoneiden parvien lisäksi hallimaista vaikutelmaa on rikottu valaistuksella ja tummalla värityksellä katossa.

Tuusulan Asuntomessut Villa Lakka Kivitalo

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Toimitimme Villa Lakka Kivitaloon sisustussuunnittelija Iisa Laation suunnittelemat kaapistot eteiseen ja makuuhuoneeseen. Rohkea värien käyttö toistuu kaapistoissa, eikä perinteistä valkoista täällä näy.

Makuuhuoneen upeaan värimaailmaan sopii täydellisesti arvokas musta lasi, johon vielä lisää fiilistä tuo satiinipinta. Kehyksenä liukuovissa Classic Mini mattamusta.

Tuusulan Asuntomessut Villa Lakka Kivitalo
Kaapiston koko L. 340 x K. 250 cm. Kokonaisuuden hinta 3450,00€.

Kaapiston sisällä yhteensä 8 kpl koreja ja 4 laatikkoa, sekä runsaasti tanko- ja hyllytilaa. Pehmeyttä tilaan tuo kaapiston runko- ja sisustaväriksi valittu vaalea tammi.

Allaolevassa kuvassa sängynpäädyssä näkyvä valo/taideteos nivoaa yhteen kohteessa toistuvan sinisen tehostevärin kauniisti.

Tuusulan Asunntomessut Mirror Line makuuhuone, liukuovissa satiinipintainen musta lasi

 

Eteisen kaapisto toteutettiin myös vaalea tammi levyväristä. Oviin valittiin ruskea latte lasi ja kehykseksi hopea Classic Mini kehys. Sisustassa on kuvassakin näkyvät 5 kenkätelinettä sekä korit ja paljon hyllytilaa. Vasemmalla puolella on runsaasti tankotilaa, jonka alla oleva jakotukki koteloitiin tyylikkäästi piiloon.

Kaapiston koko on L. 225 x K. 250cm.

Villa Lakka Kivitalo Asuntomessut Mirror Line
Toteutuksen hinta 2300,00€ (kuvaaja: Ilkka Vuorinen)

Asuntomessut eteinen Mirror Line

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso myös muut kohteemme Tuusulan Asuntomessuilla!

Tarvitaanko teillä tyylikästä säilytystilaa? Meiltä saat tarjouspyynnön, joka ei sido sinua mihinkään.

Asuntomessut-banneri