Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohde 39. Uusi Unelma

Jukkatalon Uusi Unelma on jälleenmyyjämme RTV-Keravan pintamateriaalikohde. Tuotteistamme taloa koristaa betonin värinen vaatehuone.
01.08.2020

Uusi Unelma

Jukkatalon kohde Uusi Unelma on Pian ja Jukan unelmatalo, jonka värimaailma koostuu neutraaleista sävyistä: mustasta, harmaasta ja valkoisesta. Tehovärinä kohteessa on raikas oranssi. Suunnittelussa on panostettu isojen ikkunoiden ja luonnonvalon ohella riittäviin muihin valoihin ja värilämpötiloihin. Luksusta muuten tavalliseen perhekotiin on haluttu tuoda erillisellä saunarakennuksella ja porealtaalla.

Talon asukkaat ja tilat

Jukkatalo Uusi Unelma on Tuusulan Asuntomessujen kohde 39. Sitä tulee asustamaan Pia ja Jukka neljän poikansa ja kahden koiransa kanssa. Uusi Unelma nimenä kuvaa hyvin sitä, mitä tuleva koti merkitsee heille: molemmat menettivät puolisonsa muutama vuosi sitten vain päivän erotuksella. Kahdesta perheestä on vuosien varrella rakentunut yksikkö, joka uuden unelman myötä muuttaa nyt saman katon alle. Heidän tarinaansa voit tutustua tarkemmin pariskunnan blogissa.

Tämä kohde on yksitasoinen hyvin suunniteltu, kompakti kokonaisuus, jossa kaikki on tarkoituksellista. Huonekorkeus 290cm tuo tiloihin avaruutta, ja päävärinä on harmaan eri sävyt. Erityistä huomiota kiinnittävät suuri autotalli, joka käy melkein yhdestä huoneesta taidemaalauksineen kaikkineen, sekä erillinen saunamökki. Saunamökistä löytyy oma keittiö ja poreamme, joten rentoutuminen on taattu pitkän työviikon tai juoksulenkin jälkeen. Uusi Unelma on talo, jossa asukkaat ovat lähellä, mutta jokaiselle löytyy myös omaa rauhaa. Suunnittelun haasteena olikin saada tarpeeksi tilaa isolle perheelle niin, ettei asuttavaksi jää kartanoa poikien muuttaessa pois kotoa. Talopaketin toimitti Jukkatalo.

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Isolla perheellä on isot säilytystarpeet. Kapean vaatehuoneen säilytysratkaisut täytyi toteuttaa millilleen mittatilaustyönä, jotta maksimaalisen säilytystilan lisäksi kulkemiseen jää tilaa. Tästä syystä säilytysratkaisujen toimittajaksi valikoitui Mirror Line. Talon väriteemaan sopien hyllykön materiaaliksi he valitsivat betonin värisen levyn, joka tuo mukavasti rouheutta tilaan. Syvyyttä hyllyllä on 450 millimetriä, joka on kapeaa tilaan juuri sopiva. Tässä yli kaksimetrisessä säilytysratkaisussa on kolme hyllyväliä ja yhteensä yhdeksän laatikkoa. Tavaraa siis mahtuu melkoiset määrät tähän hyllykköön, ja kaiken lisäksi se on ilo silmälle!

Uusi Unelma Mirror Line vh    Uusi unelma vaatehuone Asuntomessut

Huoneen perälle on lisäksi toteutettu kaksitasoiset vaatetangot, jolloin samaan tilaan sopivat sekä pitkää tilaa vaativat vaatteet (esim. mekot) ja kahteen tasoon lyhyempää vaatetta.

Uusi Unelma vaatehuone
Vaatehuone kokonaisuus hintaan 1325,00€.

Kommentit yhteistyöstä

Mirror Linen tuotteissa Piaa ja Jukkaa miellytti mittojen mukaan muokattavat hyllyt, upeat kuosit ja laadukkuus. Tilauksen hoiti jälleenmyyjämme RTV-Kerava, jonka kautta asiat hoituivat helposti.
”Tuotetta tilatessa saimme mukaamme mitat kuvituskuvan kokonaisuudesta. Palvelu oli todella ystävällistä!” – Jukka kehuu.

He kasasivat kaapiston itse, mitä helpotti selkeät ohjeet. Kaiken kaikkiaan kasaaminen sujui heidän mielestään nopeasti.
”Kasaamisen helppoudesta voi antaa arvosanaksi 10+. Tuotteen ohjeet olivat hyvät ja osat sopivat täydellisesti yhteen. Lopputulokseksi saimme hyvän näköisen hyllyn.” – Jukka sanoo.

Katso myös muut kohteemme Tuusulan Asuntomessuilla!

Tarvitaanko teillä vaatehuonetoteutusta? Meiltä saat tarjouspyynnön, joka ei sido sinua mihinkään.